Brak i veze

OVO JE DEFINICIJA LJUBAVI: Fotografisao je ženu, a kada čujete razlog nećete moći da zadržite suze (VIDEO)

Ćerka je podelila predivan trenutak svojih roditelja, dok su evocirali svoje uspomene.

21.04.2024 10:20

OVO JE DEFINICIJA LJUBAVI: Fotografisao je ženu, a kada čujete razlog nećete moći da zadržite suze (VIDEO)
Printscreen/TikTok/rachelmartini828

Bračna zajednica je institucija koja danas polako iščezava i održati brak je vrlo izazovno. Iako su se zavetovali na večnu ljubav, mnogi nažalost nisu uspeli da je očuvaju i da njihov brak odoli mnogim iskušenjima i problemima.

Videti stariji bračni par među kojima i dalje vlada energija kao na početku veze, vrlo je retka situacija i nešto što je za divljenje. Da ipak toga ima i da su mnogi i nakon par decenija u istom raspoloženju kao na početku, pokazuje jedan par koji je oduševio ljude na TikToku. Njihova ćerka je podelila simpatičan snimak jednog njihovog zajedničkog trenutka.

shutterstock.com

retko koji parovi uspeju da sačuvaju iskru sa počtka veze

Rejčel Martini je objavila snimak u kojem se vidi kako njen otac sedi na kauču i oduševljeno fotografiše njenu majku, dok ona njemu pozira u venčanici. Iako su tu formalnost prošli pre 32 godine, supružnici su poželeli da evociraju uspomene, a za tu priliku je njena majka obukla posle tri decenije venčanicu koju je nosila na svom venčanju. Rejčel je uhvatila trenutak dok se njen otac zadovoljno smeška i fotografiše svoju dragu kao da je vidi prvi put u venčanici.

Snimak je privukao pažnju na TikToku a ljudi su komentarisali kako među njima i dalje sevaju varnice što je očigledno.

 

 

- Ovo je to kada Oksford studija počne.

- Ona je toliko lepa.

- Zašto je ova generacija ljubomorna na ljubav?

- Da li mnogo pitati za ovakvu ljubav, Bože?

- Ona je prelepa!

- Gledati ovako nakon 32 godine je predivno i toliko želim da iskusim nešto toliko jednostavno- bili su neki od komentara.

Budući da je žena Azijatkinja, a čovek najverovatnije evropskog porekla, mnogi su se osvrnuli na Oksfordsku studiju, za koju su neki dali objašnjenje kako je to trend da žene sa Istoka sklapaju brak sa ljudima bele rase. Iako su mnogi na to gledali pozitivno, neki su prokomentarisali kako su takvi komentari rasizam i da nije važno ko je koje boje kada je ljubav u pitanju.

Neki od korisnika mreže su rekli da su ovi supružnici naprotiv divan primer kako na ljubav ne treba gledati sa interesom i da je ona mnogo jednostavnija nego što je drugi definišu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)