Brak i veze

MLADENCI ZALEĐENI U KOCKI LEDA ZARAD DOBRIH FOTOGRAFIJA: Da li biste pristali na ovako nešto? (VIDEO)

Da Diznijeve bajke postoje i u stvarnosti pokazuje jedno nesvakidašnje venčanje organizovano u Švajcarskoj.

16.04.2024 17:15

MLADENCI ZALEĐENI U KOCKI LEDA ZARAD DOBRIH FOTOGRAFIJA: Da li biste pristali na ovako nešto? (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/lebaneseweddings

Venčanja su za mladence nešto posebno i proslava koju planiraju mesecima, želeći da budu drugačiji i autentičniji od drugih. Iako većina pribegava tradicionalnim okupljanjima tim povodom, pa iznajmljuje sale i restorane za svadbu, ima i onih koji žele da njihovo venčanje bude nešto što gosti do tada nisu videli. 

Takvom jednom trendu su se prepustili i jedni mladenci čije je venčanje bilo organizovano podno planina u Švajcarskoj.

shutterstock.com

Mladenci se trude da gostima prirede venčanje za pamćenje

Na nesvakidašnji način, po snegu, ledenim konstrukcijama, gosti su iščekivali mladence da im se pridruže u lepom veselju koje je bilo organizovano na otvorenom. Za prisutne goste je bio organizovan bogat muzički sadržaj i performans zbog čega su imali osećaj da se nalaze u nekoj Diznijevoj bajci.

U jednom trenutku unutar sante leda vide se zagrljeni mladenci, što je mnoge na društvenim mrežama nateralo na razmišljanje da li im je bilo hladno i kako su izdržali po tom ledenom vremenu na ovakvom nesvakidašnjem venčanju. Većina je komentarisala kako je sve dozvoljeno kada imate novca i da bogati ljudi znaju kako da sebi ugode i naprave uspomenu za pamćenje.

Snimak je svanuo na stranici Libanska venčanja zbog čega su mnogi pomislili da je ovo organizovano u toj zemlji, međutim, neki su objasnili da je reč o Švajcarskoj i da na ovoj stranici zapravo objavljuju najinteresantnija venčanja širom sveta.

- Zašto ljudima nije hladno?

- E pa ovako izgleda bogatstvo.

- Smrzavam se samo gledajući ovo...

- Sa svim ovim, ljudi..ne smete se razvesti

- Izgleda kao u Diznijevim filmovima. Samo malo smrznuto..

- Imam osećaj kao da gledam šou, a ne venčanje. Kreativno - bili su neki od komentara.

Mnogi su prokomentarisali kako nešto lepše nisu videli, a neki od tiktokera su priznali kako su im društvene mreže pomogle da saznaju za nove stvari i sanjaju o velikim lepšim stvarima gledajući druge kreativne primere. Iako su mnogi mislili da su se gosti smrzavali na ovom venčanju reč je o veštačkom snegu i rekvizitima koji podsećaju na led i slično, zbog čega su se gosti osećali komforno iako je to drugima izgledalo kao realno venčanje po hladnom vremenu. Performans je svakako oduševio ljude na društvenim mrežama i mnogi su se složili da venčanja zaslužuju ovakvu organizaciju jer je to uspomena za ceo život.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)