Brak i veze

OBUKLA JE IZAZOVAN DONJI VEŠ DA IZNENADI MOMKA: Njegov potez šokirao je ljude, ne veruju da je njemu potrebna plava pilula! (VIDEO)

Snimak je izazvao burne polemike na mrežama.

17.11.2023 21:01

OBUKLA JE IZAZOVAN DONJI VEŠ DA IZNENADI MOMKA: Njegov potez šokirao je ljude, ne veruju da je njemu potrebna plava pilula! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thegreats_

U dugogodišnjim vezama vremenom često dolazi do zasićenja, pa je neophodno razbiti monotoniju kako bi se probudila stras. Neretko se očekuje od žena da osmisle kreativne načine kako da ponovo rasplamsaju strast sa partnerom. U želji da osveži i začini svoj intimni život jedna dama je otišla u prodavnicu donjeg rublja ubeđena da će na taj način uzbuditi svog partnera. 

pexels.com

Izazovan donji veš uvek pali kod jačeg pola i mnoge žene igraju na tu kartu

Tiktokerka Lijah koja objavljuje snimke na ovoj mreži zajedno sa svojim dečkom podelila je jedan intiman trenutak razgovora sa njim, kada je želela da mu priredi iznenađenje.

Ona mu je pokazala se*si crno- crveni donji veš koji želi da obuče. Vidno iznenađen momak stao je razgoračenih očiju i pomalo zbunjen pred prizorom, međutim, ona je odmah dala do znanja da je spremna za akciju. 

- Pa, kako izgledam - dobacuje ona u klipu.

- Brate, prestani- govori momak dok se smeškao češkajući se po glavi.

- Jesi li spreman za celu noć? - nastavlja ona u istom tonu.

U jednom trenutku on je ustao iz kreveta i uhvatio se za fijoku. Iz nje je izvukao kesicu iz koje je uzeo tabletu i ubacio je u usta. U opisu snimka devojka je navela da su u pitanju čuvene plave pilule odnosno tablete za potenciju.

@thegreats_ This the only way i can get him to go all night🤪😂 @BlueChew #bluechewpartner ♬ original sound - Dai😻&Liyah🥶

Snimak je izazvao pažnju ljudi, mnogi su se slatko nasmejali rekavši da je momak suviše mlad da bi koristio pilile za potenciju. 

- Činjenica da on koristi plave tablete je luda. 

- Šta je on to uzeo?

- On koristi plave pilule? Nema šanse, mlad je njemu to ne treba.

- Brate, zašto to piješ ne treba ti - bili su neki od komentara.

Mnogi su se nasmejali celoj situaciji, međutim sudeći po klipu momak je želeo da da do znanja da je spreman da izdrži celu noć u intimnom druženju sa devojkom. Kada je progutao tablete podigao ju je preko ramena što znači da je prihvatio izazov i da je bio raspoložen za se*s.

Ovo dvoje mladih na TikTok mreži prati skoro milion ljudi a njihove objave su poznate po smešnom i zabavnom sadržaju. Često rade skrivene kamere sa sličnom tematikom, pa se veruje da je i ovaj snimak nastao pre svega u cilju zabave.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)