Brak i veze

DA LI STE ČULI ZA TAMNU ŽENSKU STRANU? Savetnica za veze otkriva kako da vratite bivšeg u vaš život (VIDEO)

Ne radi se ni o kakvoj magiji ili zlim trikovima. Treba da probudite zavodnicu u sebi.

22.09.2023 20:01

DA LI STE ČULI ZA TAMNU ŽENSKU STRANU? Savetnica za veze otkriva kako da vratite bivšeg u vaš život (VIDEO)
shutterstock.com, Printscreen/www.tiktok.com/officialangelcoach

Mnogi su mišljenja da je samo "sarma dobra kada se podgreje" i da je bivšim ljubavima mesto tamo gde su i ostali, daleko od vašeg oka. A da li od srca? Mnogi među nama će uveravati okolinu kako su dobro iako su u dubini duše povređeni zbog raskida ili su možda oni bili ti koji su inicirali raskid. Činjenica je da se bivši partner tako lako ne zaboravlja i da su mnogi u jednom trenutku poželeli da ga vrate nazad ali nisu potpuno bili sigurni da li i druga strana želi isto.

Iako će se mnogima činiti gotovo nemoguće da "nateraju" nekoga da se predomisli nakon što im je dao "pedalu" praksa pokazuje da je to ipak moguće. 

shutterstock.com

Raskidi su bolni i većina partnera razmišlja o povratku bivšeg ubrzo nakon raskida

Jedna licencirana savetnica za veze na Tiktoku daje svakodnevno svojim pratiocima praktične savete kako da poboljšaju svoje ljubavne odnose i često naglašava, vođena sopstvenim iskustvom, kako je sigurna gde žene greše i kako bi trebalo da se ponašaju u nekim situacijama.

Govoreći o tome kako uvek možemo vratiti bivšeg partnera, čak i u slučaju da je on raskinuo vezu, ona tvrdi da je to moguće ako "prigrlimo svoju tamnu žensku stranu". A šta to u praksi znači?

- Ako to uradite, velike su šanse da ćete ga vratiti jer će sam shvatiti i dotrčati nazad kada uoči ove signale. On pre svega misli kako ćete ga moliti i juriti jer je on raskinuo odnos. Mračna ženska strana nije nikakvo zlo niti bilo šta slično, to znači da treba da zagrlite zavodnicu u sebi. To znači da ga nećete juriti i moliti već da ćete postaviti granice i povezati se sa svojom tamnom ženskom stranom- ističe ona u objavi.

Ono što u tom procesu prema njoj treba slediti jeste pravilo "bez kontakta" na kojem insistiraju mnogi stručnjaci i savetnici za veze, što znači prekinuti svaki kontakt i ne kontaktirati bivšeg barem mesec dana. Prema njenim rečima to znači da ga ne treba juriti, a ako se on javi prvi da odgovorite na određeni način, za koji mnogi savetnici sugerišu da bude uljudan ali dovoljno hladan da ne izgledate očajno.

Druga stvar na koju bi trebalo da se fokusirate jeste kako ona kaže da prestanete da budete opsednuti bivšim partnerom. Pod tim se podrazumeva da sklonite potpuno fokus sa njega, misli o njemu i da ga ne pratite na društvenim mrežama niti se o njemu raspitujete kod prijatelja poznanika. 

I treća stvar za koju savetnica tvrdi da igra značajnu ulogu u vraćanju bivšeg partnera jeste rad na sebi. To znači do te mere da ga sklonite sa trona gde ste ga stavile i da se potpuno fokusirate na sebe na svoj napredak, ljubav prema sebi i da budete sebi najvažniji, pa tek onda drugima. 

Ukoliko ne primenite ova pravila, savetnica tvrdi kako ćete iznova i iznova ponavljati isti obrazac i kako će vas drugi uzimati zdravo za gotovo. Ukoliko ste previše davali i bili uljudni, očigledno niste bili povezani sa svojom mračnom ženskom stranom, ona ženama poručuje da treba da menjaju nešto u svom ponašanju kako bi postigle svoj cilj. 

Iako se ova metoda mnogim korisnicima čini nemogućom i ne tako optimističnom, stručnjaci tvrde da u većini slučajeva "radi posao" sem ako niste nešto zabrljali ili bili previše naporni i uznemiravali partnera. Oni tvrde da ova metoda funkcioniše iz razloga što dajete dovoljno vremena partneru da zaboravi loše stvari koje su se među vama dogodile, zatim mu dajete vreme da mu nedostajete i da shvati kakav je život bez vas i konačno da shvati koliko ste se promenili nabolje izlaskom iz veze. Tome retko ko može da odoli, a kako neki od njih ističu, vaš bivši partner će imati dovoljno vremena da shvati da trava nije "zelenija" tamo negde. Jedino je važno da li ćete vi tada njega želeti nazad?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)