Brak i veze

NASTAVNICA JE TRČALA KOLIKO JE NOGE NOSE DA BI SPREČILA TUČU MEĐU UČENICIMA: A kada je uletela u učionicu usledio je šok, vrisnula je i briznula u plač! (VIDEO)

Ovaj snimak je lajkovalo više od milion ljudi i to s velikim razlogom.

21.06.2023 16:01

NASTAVNICA JE TRČALA KOLIKO JE NOGE NOSE DA BI SPREČILA TUČU MEĐU UČENICIMA: A kada je uletela u učionicu usledio je šok, vrisnula je i briznula u plač! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lilythern

Oni koji se bave prosvetnim radom znaju da se često moraju susresti s neočekivanim situacijama u kojima je neophodno reagovati pravovremeno i brzo. Ako su u pitanju adolescenti, odnosno tinejdžeri, njihovo promenjivo ponašanje može biti veliki izazov za nastavnike koji pokušavaju da uvek prema deci budu korektni i razumni i da im priskoče u pomoć za savet.

U jednoj takvoj situaciji našla se mlada profesorka u srednjoj školi koju su đaci hitno pozvali kako bi sprečila svađu među drugim učenicima u jednoj učionici. Nastavnica je odreagovala nstiktivno želeći da što pre prekine haos, budući da je iz jedne učionice dopirala buka, deca su vrištala i lupala rukama i nogama. Unezverena od šoka, ali i stresa, budući da nije znala šta može da je zatekne, ona je potrčala ka okupljenoj grupi tinejdžera koliko je noge nose.

Izdaleka nije mogla da vidi šta se zbiva i ko je izazvao "tuču", pa je počela da se probija kroz decu ne bi li došla do zavađenih strana. A onda je imala šta da vidi. 

Printscreen/TikTok/lilythern

Učiteljica je želela da spreči svađu, pa je pojurila ka učionici odakle je dopirala zaglušujuća buka

Kada je uspela da se probije kroz gomilu dece, ostala je zaprepašćena. U sredini grupe klečao je njen partner s prstenom u ruci, koji je želeo javno da je zaprosi pred đacima. Tada su neki od mališana izvadili transparente s natpisom: "Želiš li da se udaš za mene?".

Žena je vrisnula od oduševljenja, a zatim su joj krenule suze. Bacila se dečku u naručje i izgovorila "da", nakon čega su deca oduševljeno zapljeskala i počela da viču. Pozdravili su aplauzom odluku nastavnice, a onda redom počeli da joj čestitaju.  

Snimak je na mrežama postao viralan i sakupio 1,2 miliona sviđanja.

- Trčanje u potpeticama da bi prekinula svađu... -

- Ovo je toliko haotično. Ali drago mi je da je po sredi bio srećan trenutak -

- Najbolja prosidba ikada - 

- Deca je vole -

- Kakva hrabra nastavnica i najbolja prosidba ikada - komentarisali su korisnici TikToka.

Mnogi su se složili da je ovo bilo veiko i pravo iznenađenje za mladu ženu i da se muškarcu morati odati počast zbog tako originalne prosidbe. Pojedine Tiktokerke su poručile ženama da je ovo dokaz da kada muškarac nešto želi on nađe način da to i učini.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)