Brak i veze

9 ZNAKOVA DA PARTNER SA VAMA IMA OZBILJNE PLANOVE: Ako ovo primetite, on je taj!

Nekada je zaista teško "pročitati" signale koje vam šalje osoba sa kojom ste u vezi, ali ovo vam može pomoći.

19.06.2023 20:01

9 ZNAKOVA DA PARTNER SA VAMA IMA OZBILJNE PLANOVE: Ako ovo primetite, on je taj!
shutterstock.com

Mnoge devojke nekada provedu dosta vremena pored nekoga ne shvatajući kakve on zaista ima namere sa njima, a često su i muškarci ti koji su zbunjeni u situacijama kada treba definisati odnos. Zato se dešavaju nesporazumi, odnosno pripadnice nežnijeg pola mogu shvatiti da namere njihovih partnera nisu ozbiljne, pa otići iz takvog odnosa, ili pak trpeti i zatvarati se u sebe, pokušavajući da na osnovu nekih signala otkriju šta je u glavama njihovih jačih polovina

Stručnjaci, međutim, navode da postoje jasni znaci na osnovu kojih dame mogu da shvate da je njihov partner ozbiljan i da želi da njihova veza uspe. A evo koji su to. 

Dosledna komunikacija

Da je muškarac posvećen jednoj vezi i da ima velike planove sa svojom partnerkom, odaju ga mnogi znakovi. Muškarac koji sebe vidi pored sadašnje partnerke održaće doslednu komunikaciju sa njom i trudiće se da se uključi u smislene razgovore. 

Foto: Shutterstock

Komunikacija je dobar pokazatelj na kakvom je putu veza

Planiranje budućnosti

Pozitivan pokazatelj da vas muškarac vidi kao svoju dugoročnu partnerku jeste uključivanje u njegove planove poput budućih putovanja, događaja ili poslovnih ideja. Ukoliko on pokazuje takve signale i uključuje vas u sve segmente života on vas vidi i kao deo njega. 

Emocionalna dostupnost

Ukoliko je muškarac sa kojim ste u vezi emocionalno dostupan i voljan da podeli svoje misli, osećanja  i ranjivosti, to je dobar pokazatelj da vas vidi pored sebe. Iskrena komunikacija u vezi podstiče poverenje i signalizira želju za dubljim i posvećenijim odnosom.

shutterstock.com

Muškarac koji jasno iskazuje svoja osećanja i govori o njima vidi vas kao dugoročnu partnerku

Ulaganje u vaš rast

Muškarac koji vas voli i vidi kao budućeg supružnika podržava vaš lični rast i ambicije. On će podržati vaše snove i pružiti vam emocionalnu podršku, ali i doprineti da se usavršavate na svim poljima.

Upoznaje vas sa porodicom i društvom

Upoznavanje sa njegovim najbližima je znak da na vas gleda kao na dugogodišnjeg partnera. To znači da ceni vaše prisustvo i da želi da vas integriše u društveni život.

Uvek je tu za vas 

I u dobrim i u teškim vremenima vaš partner je uz vas i ulaže napore u vezu. Njegovo ponašanje je pokazatelj da je posvećen izgradnji snažnog i kvalitetnog odnosa.

Postoji kompromis

Vaš partner vodi računa o vašim potrebama i spreman je na kompromis u sukobima i nesuglasicama. To znači da je posvećen negovanju zdrave i harmonične dugoročne veze. 

shutterstock.com

Muškarac na kog se uvek možete osloniti pokazuje da vas vidi kao deo svog života

Zajedničke vrednosti i ciljevi

Ako vas vidi kao deo svoje budućnosti, vaš partner će deliti slične vrednosti i ciljeve. Daće prioritet oblastima kao što su poodica, karijera i osnovna uverenja, gradeći tako čvrste temelje za budućnost.

Verbalni izrazi i posvećenost

Na kraju, muškarac koji vas voli i vidi kao dugoročnu partnerku jasno će izraziti svoju posvećenost vezi i koristiće reči koje izražavaju njegovu želju za budućnošću sa vama, pokazujući tako iskrenu nameru za trajnu i smislenu vezu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)