Brak i veze

BILI SU NA UTAKMICI I NJIHOVI LIKOVI SU SE POJAVILI NA VELIKOM EKRANU: Devojka je pala u trans, a onda joj je dečko nešto pokazao i zavladao je tajac, pa krik! (FOTO/VIDEO)

Šta biste vi radili da su sve oči posetilaca na fudbalsklom stadionu uprte u vas, a da je tek onda usledio vrhunac?!

12.06.2023 17:01

BILI SU NA UTAKMICI I NJIHOVI LIKOVI SU SE POJAVILI NA VELIKOM EKRANU: Devojka je pala u trans, a onda joj je dečko nešto pokazao i zavladao je tajac, pa krik! (FOTO/VIDEO)
Instagram-motivationattitudesuccess

Pitanje koje svaki muškarac kad-tad treba da postavi samom sebi kada je u pitanju devojka za koju smatra da je "ona prava" jeste: “Kako je zaprositi?Prosidba definitivno predstavlja jedan od najznačajnijih trenutaka u životu jednog para. Baš zato taj momenat mora biti ovekovečen na način da ostane zauvek upamćen, a na momka pada odgovornost da taj dan učini nezaboravnim. Uzburkana osećanja će sigurno pratiti obe strane, pa tako i muškarca koji uglavnom ima veliku tremu. Euforija može trajati mesecima, ali sam način prosidbe će umnogome uticati na to koliko će se taj čin pamtiti. 

Smatra se da način na koji ćete izabrati da zaprosite devojku mora biti u skladu sa njenim osobinama. Pre svega, obratite pažnju na to da li ona voli da se eksponira u javnosti jer ukoliko je odgovor ne, sigurno joj nećete prirediti iznenađenje u obliku prosidbe u centru grada pred 500 ljudi. Još manje će biti oduševljena prosidbom pred publikom na fudbalskom stadionu. S druge strane, bitno je da znate da li vaša izabranica voli romantiku, jer ukoliko je i ovde odgovor ne, onda romantična prosidba neće imati puno uspeha.

Najbolje prosidbe nisu baš jednostavne za izvođenje, ali jedan momak je očigledno dobro poznavao svoju izabranicu pa je rešio da joj priredi baš nešto što će ona pamtiti celog života. Ta devojka voli galamu, publiku i eksponiranje, pa je u skladu s tim pomno pratila utakmicu na kojoj su se našli. U trenutku kada je ugledala da su ona i njen dečko na velikom ekranu i da je oko lutajuće kamere izabralo baš njih da ih snimi, rešila je da priredi svojevrsni šou.

Ona je tako ustala i počela da igra pred svim ljudima. Ono što, međutim, tako u zanosu nije videla jeste da na ekranu stoji i pitanje: Da li želiš da se udaš za mene?. Ključan momenat desio se onog trenutka kada joj je dečko rukom pokazao ka video-bimu. Ona mu je najpre odbrusila u stilu da zna da je u centru pitanje i dalje nesvesne da joj je upućeno sudbonosno pitanje

Tek pošto je shvatila šta se dešava počela je da skače od sreće i da grli verenika.

- Ona je učinila da svi poželimo da je oženimo -

- Njen verenik je očigledno dobar čovek čim ona u njegovom društvu može da se ponaša onako kako joj je očigledno u prirodi -

- Bravo za ovog momka koji ne pokušava da suzbije njenu prirodnu energiju i da je kontroliše -

- Ko ne bi želeo da je oženi, njena energija je zarazna! -

- Činjenica da nije ni obratila pažnju na prsten, već na sam čin prosidbe, govori dovoljno. Bravo, devojko -

- Ovakva prosidba nikad ne zastareva, ali reakcija ove devojke je urnebesna - glasile su samo neke od reakcija na društvenim mrežama gde je snimak pregledan na stotine hiljada puta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)