Brak i veze

POSLE 6 GODINA BORBE SA STERILITETOM odlučio je da sam odradi test za trudnoću svoje žene! Zbog ovog muškarca plakao je ceo svet! (VIDEO)

Tiktoker Stiven odlučio je da sa svojim pratiocima podeli trenutak za koji nije imao predstavu kako će se završiti.

15.06.2023 12:01

POSLE 6 GODINA BORBE SA STERILITETOM odlučio je da sam odradi test za trudnoću svoje žene! Zbog ovog muškarca plakao je ceo svet! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/happilyevansafterr

Mnogi parovi se bore sa sterilitetom i to je veoma traumatično iskustvo. Zato su stalna neizvesnost i iščekivanje mnoge od njih naterali da više ništa ne očekuju i da stvar prepuste sudbini. Ima, naravno, i onih koji i dalje čvrsto veruju da će biti nagrađeni detetom koje tako dugo čekaju, međutim, sve ono kroz šta prolaze godinama im nekako vremenom oduzima nadu i veru.

Shutterstock

Sterilitet je problem koji pogađa veliki broj parova, a iskustvo kroz koje prolaze s negativnim testom je traumatično

Tiktoker po imenu Stiven je takvo iskustvo podelio sa pratiocima dok je u kolima iščekivao rezultat testa na trudnoću svoje supruge. Ona tom događaju nije prisustvovala očigledno da bi se sačuvala još jednog potencijalnog stresa ukoliko rezultat bude negativan.  

- Svaki put je "ne". Znam da bi ovo trebalo da uradim sa Ešli, ali opet svaki put kad to radimo neću da kažem da smo traumatizovani, ali uvek je "ne", a Ešli sedi tamo i plače i ja pokušavam da je tešim i tako je godinama. Njeni ciklusi su obično neredovni tako da znamo da nije. Ona će biti ovde kasnije i to je sve - govori muškarac na snimku, očigledno potresen pričom koja ih prati toliko dugo. 

Kako je otkrio, u pitanju je 6 godina agonije. 

Međutim, u jednom trenutku dok je pričao emotivnu priču i opisivao borbu kroz koju on i njegova supruga prolaze boreći se sterilitetom, mladi muškarac je pogledao ka testu i zanemeo. 

Test je napokon bio pozitivan, što on očigledno nije očekivao posle tolikog broja neuspelih pokušaja. Napravio je grimasu, a zatim počeo da plače i jeca na takav način da nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Ponavljao je gušeći se u suzama: "Hvala ti Isuse, o Bože... moje srce..."!

Ljudi na popularnoj društvenoj mreži nisu mogli da sakriju da su duboko ganuti onim što su videli. 

- Ovo je divno! Nisam znala da sterilitet ovako utiče na muškarce - 

- Njegova duša je na trenutak napustila njegovo telo -

- Zašto plačem? -

- Sterilitet mentalno i emocionalno uništi. Osećam ovo iz dubine duše. Bog je veliki. Verujte mu! - komentarisali su korisnici mreže.

Čovek od šoka i uzbuđenja nije mogao da dođe do daha. Pokazao je u neverici test u kameru i pokušavao da se sabere. Razmišljao je na koji će način da vesti saopšti svojoj ženi, a onda je odlučio da to uradi Ejbriel, njihova usvojena ćerka. U narednoj objavi koju je postavio Tiktoker on svojoj ćerkici daje test trudnoće kako bi ga ona predala majci.

Žena je veoma emotivno dočekala taj trenutak, u neverici šta se dešava. U ostalim objavama par kog na toj mreži prati 2,1 milion korisnika, podelio je i trenutke kada su njihovi najmiliji saznali za divnu vest, kao i trenutak kada se Tiktoker pomolio Bogu zbog ostvarenja onoga što su godinama iščekivali.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragi zeka

17.06.2023 15:39

Drugarica moje sestričine je imala nekoliko vantelesnih oplodnji, što o trošku države, što o svom trošku, ali bez rezultata. Onda je došla korona, pa je već zakazana intervencija otkazana. Posle godinu dana su joj javili da može da dođe. Onda su obavili preglede i doktor joj je saopštio da ne može da obavi intervenciju. "Zašto?" - "Zato što ste trudni. Nek' vam je sa srećom. Čestitam!". I dobili su devojčicu...