Brak i veze

AKO HOĆETE DA ZAVEDETE BUKVALNO SVAKOG MUŠKARCA, URADITE SAMO OVO: Tajna je u jednom jedinom triku! (VIDEO)

Mlada savetnica za veze podelila je na svom TikToku zanimljivo zapažanje koje je izazvalo mnogobrojne reakcije pripadnica nežnijeg pola.

17.06.2023 19:01

AKO HOĆETE DA ZAVEDETE BUKVALNO SVAKOG MUŠKARCA, URADITE SAMO OVO: Tajna je u jednom jedinom triku! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/datingcoach.paulina

Žene su oduvek svojom pojavom privlačile muškarce na raznorazne načine. Nekima to uspeva zahvaljujući fizičkom izgledu, dok je kod drugih to energija. Međutim, ono s čim bi se složila većina pripadnika jačeg pola jeste da nisu imuni na ženstvenost. S druge strane, žene kao da su u eri borbe za ravnopravnost pomalo zaboravile na tu odliku koja ih, između ostalog, odvaja od muškaraca, pa rade teške poslove, odlaze u teretanu i "bore" se u njima s raznoraznim spravama, glasno se smeju, još glasnije govore, potisnuvši tako prirodno datu senzualnost.

shutterstock.com

Ženstvenost je ono što muškarci prvo primete kod lepšeg pola

Ako pitate dame, mnoge od njih će reći da bi rado samo treptale okicama i zamahivale kosom, ali da to niko neće ozbiljno shvatiti. Činjenica je da ne treba od sebe praviti nešto što nismo, niti ponašanjem umanjivati intelekt, ali postoje načini ponašanja koji nesumnjivo privlače pažnju jačeg pola, a ženu čine atraktivnijom.

Paulina je savetnica za veze i ona na TikTok mreži često deli trikove na koji način poboljšati odnos s partnerom, kako razumeti muškarce i njihovo ponašanje i kako raditi na sebi. U jednoj od svojih objava ona je podelila jednostavan trik koji omogućava ženama da budu ženstvenije i privlačnije muškarcima.

- Tajna je u tome da usporite. Usporite način na koji koristite svoje ruke, brzinu šetnje, konzumiranja hrane i pića. Trebalo bi da sve te radnje budu triput sporije nego inače - istakla je Paulina u objavi.

Ona je dala primer dve žene od kojih je jedna brza u svim akivnostima, dok je druga sporija i za nju je navela da će sigurno pre privući pažnju muškaraca nego prethodna. Ona preporučuje da sve što žene rade treba da bude sprovedeno na senzualniji način, pa čak i ukoliko se to odnosi na češljanje kose

@datingcoach.paulina Much more tips on how to boost your feminine energy you can learn in my Workshop Dream Woman 🥰 #feminineenergy #feminineenergymindset #femininewomentips #femininitytips ♬ One kiss x i was Never There (薛易 Remix) - 薛易

- Videćete reakciju muškaraca. Oni nisu navikli na to, već na glasne žene, glasan smeh, brzo pričanje i mnogo priče. Ali ako budete tiše i nežnije,to će muškarca učiniti jačim i to će ga još više privući ženi. To vas čini mnogo privlačnijim i ženstvenijim - ponovila je Paulina.

Mnoge žene su u komentarima ove objave potvrdile validnost saveta rekvši da odlično "radi".

- Da, radi -

- Hvala mnogo na savetu, Paulina -

-Ovo je istinito! Potrebno je podsetiti se -

- Odličan savet! - komentarisale su pratiteljke ove savetnice.

Pojedine su istakle da ne žele da impresioniraju nikoga i da bi muškarac trebalo da ih voli onakve kakve jesu. Međutim, Paulina se osvrnula na taj komentar rekavši da je najbolje ponašati se onako kako se najbolje osećamo i da je sve individualno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)