Lifestyle

MISTERIJA! DEČAK JE PRONAŠAO STARI MOBILNI TELEFON ISPOD STEPENICA: Kada je upaljen svi su zanemeli, otkud te fotografije unutra?! (VIDEO)

Di Kravford, čiji je sin slučajno naleteo na aparat star više od dve decenije, podelila je s čitavim svetom ovu neobičnu priču punu nejasnoća.

bySrećna Republika

25.10.2024 06:45

MISTERIJA! DEČAK JE PRONAŠAO STARI MOBILNI TELEFON ISPOD STEPENICA: Kada je upaljen svi su zanemeli, otkud te fotografije unutra?! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/domeafavorstl

Devetogodišnji Grejson Kravford neočekivano je pronašao mobilni telefon ispod tepiha na stepenicama svog doma, čime je započeo viralnu TikTok misteriju. Njegova mama, Di Kravford, objavila je ovu priču na svom TikToku, a video je ubrzo prikupio više od 3,3 miliona pregleda. Di je opisala kako je Grejson, iz radoznalosti, gurnuo ruku u prostor između tepiha i stepenica i izvukao mobilni.

Pronašao je stari LG Shine

Dečak je pronašao LG Shine, stariji model mobilnog telefona, a Di nije imala pojma odakle taj aparat potiče. Pokazala ga je svom suprugu, koji je pretpostavio da ga je ona kupila i da ga je Grejson, igrajući se, sakrio u stepenice. Međutim, Di je bila uverena da nikada pre nije videla taj uređaj.

- Ne bih kupila tako oštećen mobilni, a Grejson ima pamćenje poput slona. Sigurno bi se setio da ga je već video, tako da mi je on svedok da ne zaboravljam ništa - izjavila je Di.

 

@domeafavorstl Replying to @chickadee lets make this fun…when i get 100 new followers ill post more messages. And YES there are pictures… #viralvideos #burnerphone #fypシ゚viral #fyp #lostphone #missingphone #1997 #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

 

Di i njena porodica odlučili su kontaktiraju ranije vlasnike kuće kako bi ih pitali da li je mobilni možda njihov, međutim, oni nisu imali nikakvih informacija o njemu. Zbunjenost se nastavila dok Di i njen suprug nisu uspeli da uključe mobilni nakon što im je prijatelj pomogao da ga poprave.

Zanimljive poruke na mobilnom

Nekoliko dana kasnije Di je objavila još jedan video na TikToku, ovaj put otkrivajući intrigantnu poruku pronađenu u poslatim porukama. Tekst je nagoveštavao se*sualnu vezu između prijatelja - vlasnika mobilnog i osobe po imenu Atikus. To otkriće izazvalo je veliku raspravu među pratiocima mame Di, a mnogi su nagađali da mobilni pripada nekom milenijalcu koji će uskoro početi da paniči zbog otkrivanja njegovih intimnih poruka.

- Postoji neki stariji milenijalac koji će naići na ovaj video i apsolutno paničiti - napisao je jedan korisnik TikToka, dok su drugi sugerisali da je možda vlasnik mobilnog imao aferu s ranijim vlasnikom kuće.

Neverovatna sličnost sa starim porodičnim psom

Dodatno istraživanje sadržaja mobilnog rezultiralo je otkrivanjem slike psa koji, prema rečima mame Di, neverovatno liči na njihovog starog porodičnog psa Klarka. Di je uporedila slike psa iz nađenog aparata sa starim fotografijama Klarka i primetila sličnost.

- Sličnost je neverovatna - tvrdila je Di, što je samo dodatno začinilo misteriju.

 

@domeafavorstl I have learned so much from yall in this seriers; what waterfall stairs are, what cell phones in 1997 were really like and what ICE MOM means #blessed PS: i found the owners phone number in the “business card” contact 😮 do we call them next time?! Or What do you say we try to call “ice mom” or a relative next time? Grab your custom merch from my shop and support a small business today!! Www.Domeafavorstl.Com #viralvideo #lgshine #hiddenphone #fypシ゚viral #series #burnerphone #notoriouschiefs #smallbusinessowner #kcchiefs ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

 

Pronašla kontakt

Nastavljajući da istražuje, Di je pronašla kontakt za hitne slučajeve. Kad je kontaktirala ženu, ona je prvo bila skeptična i mislila je da Di pokušava da je prevari. Međutim, nakon što ju je Di uverila u svoju iskrenost, žena je nevoljno podijelila nekoliko informacija.

Kako joj je ta žena rekla, mobilni je mogao da pripada njenoj ćerki koja je nekad živela iza kuće Di Kravford. Međutim, nakon što je ćerka pregledala Diine TikTok videe i ispitala slike i poruke, izjavila je da mobilni nije njen. Umesto toga, otkrila je da pripada njenoj sestri, koja, kako je rekla, ne želi aparat nazad.

Reakcije korisnika TikToka

Korisnici popularne društvene mreže ostali su fascinirani celom pričom, a neki su komentarisali kako im je situacija neobična.

- To je čudno. Ja bih htela svoj mobilni nazad i htela bih da znam kako je završio tamo - glasio je samo jedan od mnogobrojnih takvih komentara.

S druge strane, neki su pokazali razumevanje prema vlasnici mobilnog: "Razumem. Ja sam privatna osoba - pokazali ste poruke i ostale stvari celom svetu s tog mobilnog. Ne bih htela da imam bilo šta s njim, čak i ako je prošlo mnogo godina", napisao je jedan korisnik aludirajući na to da se upravo tako trenutno oseća devojka koja nije želela da uzme stari telefon. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)