Lifestyle

NAŠLI SMO RUPU U PODU DNEVNE SOBE I POČELI DA KOPAMO: Čulo se kako žubori, a kada su podigli poklopac... VIDEO

Iako mnogi misle da je ovo jezivo, njima se dopalo.

30.08.2024 15:50

NAŠLI SMO RUPU U PODU DNEVNE SOBE I POČELI DA KOPAMO: Čulo se kako žubori, a kada su podigli poklopac... VIDEO
tiktok/@victoriahouseinthehills

Kada su Ema i njen partner odlučili da renoviraju svoju kuću izgrađenu 1897. godine, nisu ni slutili kakvo otkriće će ih zadesiti. Naime, prilikom zamene poda u kuhinji, podigli su daske, naišli su na neku vrstu tajnog prolaza. Nakon što su ga otvorili, otkrili su veliki bunar u kući ispunjen vodom. Ema je u videu na TikToku oduševljeno izjavila:

- Svi imaju nešto u svojoj kući što smatraju jako kul. Može biti skriveni ormar, mala bioskopska sala, gedžet. Ali naše je ovo!

Odlučili su da od bunara naprave ukrasni element, uklonivši beton oko njega kako bi pokazali njegovu stvarnu veličinu. Zatim su angažovali lokalnog majstora da napravi "čelični obod" za vrh bunara, a planiraju da postave staklo kako bi ljudi mogli da gledaju u bunar kada dođu u posetu.

Nakon objave o njihovom otkriću, mnogi su bili zavidni, dok su drugi izrazili strah od toga da bi iz bunara mogao izaći lik iz filma "The Ring" (Krug). Neki smatraju da je ovo previše, dok su drugi očarani idejom i jedva čekaju da vide kako će to izgledati.

Pored postavljanja stakla, par razmatra i ideju postavljanja svetala unutar bunara. Ema je otkrila da su u dilemi između led svetala koja su prikazana na videu i tradicionalnih reflektora. Takođe, najavila je da će testirati vodu iz bunara kako bi saznali da li je pitka.

- Kupili smo testove za vodu! Video uskoro stiže! - odgovorila je na pitanje jednog korisnika. 

Na kraju, ovo otkriće je ne samo izazvalo različite reakcije, već je i inspirisalo ljude da razmišljaju o mogućnostima korišćenja bunara, kao i o estetskim i funkcionalnim detaljima koji će ga učiniti još zanimljivijim, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)