Brak i veze

VUKAO JE PO ULICI I STISKAO DOK MU JE ONA PRETILA PRSTOM: A kada je izvukao OVO pred svima, nije mogla da veruje (VIDEO)

Ovo nije očekivala.

29.08.2024 15:10

VUKAO JE PO ULICI I STISKAO DOK MU JE ONA PRETILA PRSTOM: A kada je izvukao OVO pred svima, nije mogla da veruje (VIDEO)
Printtscreen/TikTok/kieronandchloereed

Devojka po imenu Kloi imala je sreće da upozna svoju srodnu dušu, a zaprošena je od 2023. godine. Prosidba je jedan od važnijih trenutaka u životu svake devojke, a kao i za druge i za Kloi je to bilo značajno. Jedan zanimljiv video je osvanuo na njenom nalogu na TikToku gde ona pokazuje kako apsolutno nije imala pojma da će je sadašnji verenik zaprositi te je sve otišlo u pogrešnom pravcu.

Oni su se nalazili u Italiji, konkretno u Veneciji, a on je upravo pokušavao da joj dočara da želi da je zaprosi, ali to mu nikako nije pošlo za rukom. U jednom momentu, Kloi je želela da krene te ju je on povukao za ruku, a kada je krenula da mu pokazuje prstom i da se svađa, usledio je važan korak.

Dečko je izvadio prsten i kleknuo. Tek tada joj je sinulo o čemu se radi. Shvatila je da želi da je zaprosi. Oduševila se i prihvatila prsten.

@kieronandchloereed Will be forever grateful that I had NO idea, the best surprise🥹🥹 #fyp #engagement #surpriseengagement #proposal ♬ original sound - 🤘🤘🤘

Kanije, objavila je i natpis na videu:

- Moja omiljena životinja sam ja koja ne zna da želi dečko da je zaprosi - piše u okviru objave u skladu sa rečnikom i šalama koje su popularne na TikToku.

Video je postao viralan i pogledalo ga je skoro šest miliona ljudi. Ljudi su želeli da vide njenu reakciju kada je zaprosio, a ona je i to podelila.

- Nisu učinila da mu ovo ide tako lako.

- Tako slatko, možeš li mi reći gde je ovo u Veneciji?

- Tvoj autfit je presladak - bili su neki od komentara ispod objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)