Lifestyle

KADA JE NEPOZNATA DEVOJKA PROŠLA PAPARACI SU JE OPKOLILI: A kada se okrenula jasno je bilo zašto (VIDEO)

Neki kažu da bi plastičara trebalo uhapsiti.

04.08.2024 19:01

KADA JE NEPOZNATA DEVOJKA PROŠLA PAPARACI SU JE OPKOLILI: A kada se okrenula jasno je bilo zašto (VIDEO)
Printscreen/Instagram/vendetta_dailly

Jedna mlada devojka je slučajno prolazila dok su paparaci čekali poznate u Kanu, ali uspela je da ih pridobije te su je svi slikali i snimali. Devojka u providnom, čipkastom kombinezonu se provlačila kroz gužvu, te je planirala da zaobiđe paparace, ali nije joj pošlo za rukom. Mršava crnka u providnom pink kompletu je zasenila sve kada se okrenula i pokazala ogromne grudi. Na njenu građu neki bi rekli da su ovakve siikonske grudi prevelike, ali ona je očigledno zadovoljna i srećna. 

Video je osvanuo na Instagramu na jednoj stranici, a u rekordnom roku je skupio više od milion pregleda. Takođe ni komentari nisu izostajali te su mnogi dali svoj sud. Iako je to njeno telo i ona sa njim može da radi šta želi, to očigledno ne sprečava druge da je komentarišu i to na ružan način.

Skoro 4.000 ljudi je želelo da kaže šta misli ispod videa koji je objavljen, a mnogi je nisu poštedeli. Takođe, neki su uputili kritike na račun doktora koji joj je ugradio silikonske grudi.

- Da li muškarci stvarno ovo vole?

- Plastičar treba da bude uhapšen!

- Ovo deluje kao da boli!

- Prestanite da je lažete da je ovo lepo.

- Koja katastrofa! - bili su samo neki od komentara.

Očigledno, sa tom konstatacijom se ne bi složili novinari koji su je slikali jer se mogao čuti komentar “Izgledaš prelepo” baš od strane jednog koji ju je slikao i snimao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)