Lifestyle

PLAVUŠA IZ SRBIJE SE UVIJALA NA STOLICI OKRUŽENA LJUDIMA: Za njom poludele mreže, tvrde da je državna lepotica (VIDEO)

Jasno je zašto se odlučila za crvenu boju.

30.07.2024 15:48

PLAVUŠA IZ SRBIJE SE UVIJALA NA STOLICI OKRUŽENA LJUDIMA: Za njom poludele mreže, tvrde da je državna lepotica (VIDEO)
x/@neusp35107

Društvene mreže su poludele za prelepom plavušom koja nas je očarala. Na društvenoj mreži X pojavio je snimak atraktivne plavuše koja blista u crvenoj šljokičavoj haljini dok igra na stolici. Da nismo jedini koji su impresionirani pokazuju i mnogobrojni komentari onih koji su taj snimak podelili. Zapravo, snimak je podeljen uz komentar:

- Ne znam ko je devojka sa snimka, ali kad sam videla oduševila sam se kolikoooo je preeeeleeeepaaaaaaaaaa.

I zaista, devojka u cvrenoj haljini sa zlatnom ogrlicom oko vrata i visokom punđom je plenila pažnjom. Očigledno, nije impresionirala samo devojku koja je podelila video već i druge korisnike društvenih mreža s obzirom na to da je na TikToku ovaj video lajkovan skoro 30.000 puta. Takođe, podeljen i na društvenoj mreži X i okupirao je pažnju te ima skoro 80.000 pregleda.

Takođe, u jednom snimku je otkriveno da je ova devojka iz Novog Pazara te da je ovo njena proslava devojačke večeri zbog čega je tradicionalno haljina u crvenoj boji. Zapravo, Novi Pazar je jedno od retkih mesta koje neguje tradiciju, a tada se može pridružiti i partner koji pleše sa budućom mladom. Crvena boja predstavlja skup i moćan simbol. To je simbol ljubavi, moći i snage, ali i odvažnosti i hrabrosti.

Devojka je očigledno očarala sve korisnike ovim snimkom, a mnogi tvrde da nisu videli lepšu buduću mladu, od nje. Nakon ovog videa za nju su se samo nizali lepi komentari oduševljenih ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)