Zanimljivosti

OVA ZAVODLJIVA PLAVUŠA PONOSNA JE NA SRPSKO POREKLO: Svi muškarci uzdišu za njom, a evo kako izgleda njen savršen muškarac

Godinama je u braku koji nema nikakve trzavice.

09.04.2024 18:00

OVA ZAVODLJIVA PLAVUŠA PONOSNA JE NA SRPSKO POREKLO: Svi muškarci uzdišu za njom, a evo kako izgleda njen savršen muškarac
Profimedia

Lepotica Koko ili Nikol Natali Ostin, kako joj glasi pravo ime, rođena je u Kaliforniji u glumačkoj porodici, a malo je poznato da potiče iz srpske porodice. Njeni koreni su često bili istaknuti u javnosti, što je izazvalo znatiželju mnogih.

Brak sa Ajsom Tijemom i put ka slavi

Najpoznatija je po braku sa reperom i glumcem Ajsom Tijemom, koji traje još od 2005. godine. Iako možda niste upoznati sa njenim filmskim radom, sigurno ste je videli u spotovima supruga ili u njenom rijaliti šou "Ajs voli Koko". Njena popularnost na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde ima više od tri miliona pratilaca, govori o njenom velikom uticaju.


Ajs Tijem je jednom prilikom otkrio da ga je Koko privukla svojom specifičnom figurom, ističući njene zube, grudi i zadnjicu. Njihova ljubavna priča je bila brza, ali se ispostavilo da je ispravna, te danas važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Profimedia

Koko Ostin

- Između nas je postajala intenzivna fizička privlačnost, ali tada sam već bio u fazi života kada sam se želeo da se smirim. Želeo sam partnerku za život, a ne lepog psihopat. vestan sam predrasuda koje ljudi imaju prema Koko; misle da je divlja i da samo želi dobro da se zabavi. Ali, ona je dobra i iskrena žena i najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Znam da možda misle i kako ja u dvorištu palim leševe, dok je Koko striptizeta na rođendanskim zabavama, ali mi smo samo običan par koji radi obične stvari. To ste mogli da vidite i u našem šou i mislim da su napokon shvatili da nismo ništa drugačiji od ostalih - govorio je Ajs za američke medije.

Porodični život i ćerka Šanel

Par je dobio ćerku Šanel 2015. godine, koja je posebno vezana za majku. Često se može videti kako nose identične odevne kombinacije, pokazujući jaku emotivnu povezanost.

Transformacija i plastične operacije

Koko je veoma mlada postala poznata kao fatalna plavuša, a već sa 18 godina krasila je naslovnice časopisa posvećenih kupaćim kostimima. Iako je tvrdila da je jedino uvećala grudi, njena transformacija izaziva pažnju javnosti. Tvrdila je da je vežbanjem oblikovala svoju figuru, dok je za operaciju grudi rekla da je želela da skrene pažnju sa svog oblika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

 


Koko ili Nikol Natali Ostin je zvezda koja je svojim talentom, vezama i specifičnom figurom ostavila dubok trag u svetu zabave. Njena priča o usponu, ljubavi i porodici intrigira mnoge, a njene srpske korene ističe kao važan deo svog identiteta.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)