Zanimljivosti

MONIKA BELUČI U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU ZA MEKSIČKI VOG, NA PRAGU SEDME DECENIJE IZGLEDA SAVRŠENO: Najzad priznala na koji način održava liniju! (FOTO)

Glumica otkrila da je lenja što se tiče vežbanja, ali da od jedne rutine ne odustaje.

05.04.2024 20:01

MONIKA BELUČI U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU ZA MEKSIČKI VOG, NA PRAGU SEDME DECENIJE IZGLEDA SAVRŠENO: Najzad priznala na koji način održava liniju! (FOTO)
Profimedia

Glumica Monika Beluči (59) nedavno je ponovo bila u centru pažnje zbog svoje neprolazne lepote. Lepota, taj apstraktni pojam koji se manifestuje na različite načine, bio je epicentar života Belučijeve. Od malih nogu je opisivana kao “oličenje lepote”, ali za nju prava lepota prevazilazi ljudsku anatomiju. 

Svoju lepotu nikada nisam uzimala zdravo za gotovo, ona je dar života“, kaže glumica, koja je naučila da ceni sebe iz spoljašnje perspektive, posmatrajući se vremenom kao gledalac koji se obogaćuje posmatranjem.

 

 

Njene fotografije za mekičko izdanje Voga ponovo su uzburkale javnost. Ona je pozirala u dugoj haljini koja ima veliku kragnu, prati liniju tela i doseže do zemlje. Tu je i neizostavan dubok šlic. Iako su sve fotografije crno-bele najviše pažnje privukla je ona na kojoj je zanosna glumica u mantilu preko koga se nalaze duge rese. Budući da je mantil bio raskopčan, a da su jedino rese prekrivale Monikino telo i isticale njene duge noge, mnogi nisu štedeli reči hvale na račun glumice koja je na pragu sedme decenije. 

- Molim te, nemoj nikada da ostariš!

- Jedno lice koje na hiljadu načina predstavlja lepotu.

- Večno će biti najlepša žena na svetu!

- Jedna jedina fatalna žena, uvek je to bila i uvek će to biti.

- Razorna i goruća lepota koja i dalje traje - samo su neki od komentara ispod maestralnih fotografija zanosne Italijanke.
 

 

Monika je tokom karijere preuzimala značajne profesionalne izazove, ali njena najveća želja je da stari zdravo i prirodno, da zadrži dostojanstvo i eleganciju, vrednosti koje smatra pravim značenjem lepote. Sa hrabrim načinom razmišljanja i spokojnim stavom prema protoku vremena, Belučijeva nastavlja da bude ikona lepote i elegancije, inspirišući druge da pronađu svoju priču o lepoti u svakoj fazi života.

- Ne mislim da je mršavost isto što i lepota. Ja sam žena i imam obline. Lenja sam, nikad ne idem u teretanu. Volim čokoladu i testeninu i često idem sa prijateljima u restorane. Nisam opsednuta mršavošću. Se*sepil nije uvek u mladosti i zategnutom telu - istakla je svojevremo Belučijeva i dodala da od vežbanja jedino praktikuje plivanje četiri puta nedeljno po 45 minuta i da to daje najbolje rezultate, bar u njenom slučaju.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)