Brak i veze

ATRAKTIVNA PLAVUŠA NOSI TRANSPARENTE I OSTAVLJA KARTICE PO DUBAIJU: Nikada ne biste pogodili šta piše na njima! (VIDEO)

Ukoliko ste se umorili od traženja ljubavi na sajtovima za upoznavanje, Elen Helkvist ima rešenje za vas!

28.02.2024 11:30

ATRAKTIVNA PLAVUŠA NOSI TRANSPARENTE I OSTAVLJA KARTICE PO DUBAIJU: Nikada ne biste pogodili šta piše na njima! (VIDEO)
tiktok-ellenhellkvist

Influenserka Elen Helkvist iz Dubaija postala je poznata putem društvenih mreža nakon što je odlučila da pronađe savršenog partnera na nekonvencionalan način. Umesto da se oslanja na aplikacije za upoznavanje, ona je rešila da lično preuzme stvar u svoje ruke. Njene taktike su izazvale veliku pažnju, ali i kontroverze.

Elen se tako snimila kako drži natpis u najluksuznijoj četvrti Dubaija, tražeći bogatog muža, a njeni video snimci su postali rado gledani. Mnogi su se zapitali zašto je upotrebila ovu taktiku za upoznavanje. Umesto suptilnosti, ona je odlučila da bude vrlo direktna u potrazi za ljubavlju.

Pored držanja natpisa “I dalje sam slobodna za Dan zaljubljenih” Elen je čak trčala po parkingu tržnog centra u Dubaiju, ostavljajući svoj broj telefona na raznim luksuznim automobilima. Ove nekonvencionalne metode su izazvale različite reakcije kod publike. Neki su podržali njen smisao za humor i odlučnost, dok su drugi osudili ovaj potez i nazvali je "kraljivicom bogatih muževa", a o njoj je pisao i San.

Elen je postala meta kritika i osuda nakon što su njeni video-snimci sakupili milione pregleda. Mnogi su je osudili, smatrajući njen postupak krajnje očajnim. Međutim, bilo je i onih koji su podržali njenu hrabrost i originalnost.

Iako možda nije uspela da pronađe ljubav svog života ovim metodama, ova žena je pokazala da ne odustaje lako. Njeni pratioci su ostali u neizvesnosti da li je njena neobična taktika urodila plodom, ali je jedna pratiteljka priznala da je i sama pokušala sličan pristup nakon što je videla luksuzni automobil u svom komšiluku.

- Bacite papir iz sveske! Ako ćete učiniti najviše, idite do kraja. Nabavite zalihe vizitkarte i namirišite ih!

- Trebalo bi da se usredsredite na sportske automobile sa 2 sedišta!

- Pa ovo je krajnje očajno.

- Pitam se koliko ima ljutih žena koja je zovu!

Komentari (0)