Telo

SVI ŽELE DA ZNAJU GDE ŽIVI OVA ŽENA, KAKO BI SE USELILI U NJEN KOMŠILUK: Razlog za tako nešto je bizaran, a ona ga čak i ne krije! (VIDEO)

Zoe je atraktivna riđokosa koja se ne libi da istakne sve svoje atribute, kad god joj se za to ukaže prilika.

03.02.2024 16:58

SVI ŽELE DA ZNAJU GDE ŽIVI OVA ŽENA, KAKO BI SE USELILI U NJEN KOMŠILUK: Razlog za tako nešto je bizaran, a ona ga čak i ne krije! (VIDEO)
tiktok-zoeavauk

Zamislite da imate komšinicu koja voli da šeta gola po dvorištu ili bašti i pritom se uopšte ne obazire na to da li je neko posmatra. Upravo takva je Zoe, žena koja je stekla nadimak "gola komšinica" i ponosno ističe da je ne zanima da li je neko "viri" kroz susedni prozor kada se šeta naga.

Ova devojka je riđokosa lepotica zelenih očiju i očiglednih atributa, pa nije ni čudo što bi se mnogi pripadnici jačeg pola istog trenutka preselili u njen kraj. Zoe je definitivno osoba koja ne mari za tuđe mišljenje i koja uživa u svom telu, a njen životni moto je jasan: "Ako vam smeta, okrenite glavu. Ako vam se sviđa, uživajte!"

 

@zoeavauk Just checking my herbs are still alive 🌱 If I can look after these, I’m allowing myself to slowly get more plants, fruit & veg to grow! 🪴 #redhead #tattoos #gardening ♬ Lofi - Domknowz

 

Zoe na društvenim mrežama redovno deli fotografije i snimke na kojima pokazuje svoje telo bez trunke stida. U jednom od snimaka, ona čak potencira da voli da bude u komšiluku ona ta koja je poznata kao golišava.

- Jedna stvar kod mene je ta što volim biti gola komšinica. Ako si video nešto što nisi želeo, ne bi trebalo da viriš. A ako si video nešto što jesi želeo, nema na čemu. Uživaj u danu - napisala je ona u opisu snimka, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ovaj njen stav izazvao je šok i oduševljenje kod gledalaca. Jedan muškarac čak je javno zamolio da mu otkrije gde živi kako bi se uselio u isto naselje. Snimak je dobio 345.000 pregleda, a komentari su se ređali munjevitom brzinom.

- Gde živiš? Useljavam se pored tebe!

- Lepo je danas u tvom kraju.

- Sada tek shvatam rečenicu: “Kako je danas divan dan u mom komšiluku!”

- Ti si najbolja komšinica koju bi čovek mogao da poželi.

- Kuća pored mene je na prodaju…čak i ako nije, ukoliko se ti zainteresuješ za nju, uskoro će biti na prodaju!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)