Lifestyle

IME MI JE KAO NAJGOREM KRIMINALCU, OVE GODINE GA MENJAM: Ne mogu da se nosim sa onim što je ta žena učinila

Korisnici društvene mreže na kojoj je podeljena ispovest su u saglasnosti.

27.08.2024 11:04

IME MI JE KAO NAJGOREM KRIMINALCU, OVE GODINE GA MENJAM: Ne mogu da se nosim sa onim što je ta žena učinila
Shutterstock

Iako ne možemo sami da izberemo svoje ime, uvek imamo mogućnost da ga promenimo kasnije u životu. Upravo je to odlučila da uradi jedna žena nakon što se deo života zvala kao kriminalac.

Iako nije otkrila svoje ime, mnogi korisnici društvenih mreža su na osnovu informacija koje su podelili u svojoj objavi na Redditu pretpostavili da se radi o Džipsi.

- Moje ime je uvreda, a deli ga i sada popularni ubica. To je ime koje mi je na rođenju dala moja sada već pokojna majka i teško je reći da ga treba promeniti, ali u ovom trenutku se ne osećam više prijatno zbog toga - reka je.

Inače, Džipsi Rouz je osuđena za ubistvo drugog stepena zbog smrti svoje majke Di Di Blanšar 2016. Nakon izlaska iz zatvora u 2023., Džipsi je dospela na naslovnice u vezi sa svojim zločinima, puštanjem na slobodu, vezama i trudnoćom.

Devojka želi neko ime poput Silvija, Lidija, Skarlet.

Korisnici pomenute mreže dali su svoj sud.

- Sviđa mi se Juniper i počinje istim zvukom kao i vaše izvorno ime, što će vam pomoći da se bolje prilagodite nego da počnete ispočetka s potpuno novim imenom. Lakše će ti biti da shvatiš da je to novo ime povezano sa tobom, pogotovo zato što ne menjaš svoje ime jer voliš neko drugo nego si primorana - navode, prenosi Mirror.

- Već neko vreme naginjem Juniperu, a i moj partner se slaže. Zvuk J je jedan od najvećih razloga zašto. Verovatno ću na kraju koristiti Juniper, posebno na temelju komentara ovde - glasi još jedan komentar.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)