Odrasli

ŽENE MI SE PODSMEVAJU, BIĆU NEVIN DO KRAJA ŽIVOTA: Ispovest čoveka sa najmanjim polnim organom na svetu!

Amerikanac namerava da uđe u Ginisovu knjigu rekorda.

26.08.2024 11:10

ŽENE MI SE PODSMEVAJU, BIĆU NEVIN DO KRAJA ŽIVOTA:  Ispovest čoveka sa najmanjim polnim organom na svetu!
Facebook

Majkl Filips (36) iz Severne Karoline ima veoma redak problem koji nijedan muškarac ne želi, naime, on ima najmanji polni organ na svetu, i kako kaže, zbog toga se njegov privatni život pretvorio u agoniju koja ne prestaje.

Kada je prvi put otišao kod lekara zabrinut zbog veličine polnog organa, doktori su utvrdili da on ima takozvani mikropenis, koji je kraći od 2,5 centimetara.

Ilustracije radi, prosečna dužina penisa je od 9 do 15 centimetara.

Majkl kaže da je njegov život prepun poniženja, normalne intimne odnose može samo da sanja, a ne može čak ni da urinira stojeći.

- Kada sam prvi put u srednjoj školi prvi put devojci pokazao penis, ona me je ismejala i bio sam predmet sprdnje cele škole. Imao sam nekoliko pokušaja intimnih odnosa, ali svi su bili neuspešni. Posle toga sam odustao od izlazaka i kako je krenulo, biću nevin do kraja života - priča Majkl koji kaže da sada nastoji da negativne stvari pretvori u pozitivne. 

Shutterstock

On ne može da vodi ljubav

- Trenutno pokušavam da uđem u Ginisovu knjigu rekorda. Znao sam da je moj penis mali, ali nisam da je stručni naziv "mikropenis". A glavni razlog zbog kojeg sam otišao kod lekara je što je moj polni organ suviše mali da bih uopšte imao intimne odnose - navodi Filips koji priznaje da nije siguran da li će otići na operaciju kojom se povećava penis.

Operacija produženja penisa podrazumeva razdvajanje suspenzornog ligamenta koji penis drži blizu pubične kosti dok je u erekciji.

A da bi se povećao obim, uzimaju se masne naslage sa stomaka ili butina. 

- Znam da postoje određeni operativni zahvati, i ako budu uspešni dobio bih još 2,5 ili 4 centimetra. Razmišljam o tome, ali čak i sa makasimalnim efektom i dalje ću biti u zoni mikropenisa, zato nisam siguran da li se isplati - zaključio je Majkl, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)