Lifestyle

PET DECENIJA NIJE ZNAO DA POSTOJE, A ONDA JE USLEDIO DIRLJIV SUSRET: Brat pronašao sestre - nećete ostati imuni (VIDEO)

Vremešni gospodin vrlo je emotivno dočekao ovaj dugo očekivani susret.

17.07.2024 14:00

PET DECENIJA NIJE ZNAO DA POSTOJE, A ONDA JE USLEDIO DIRLJIV SUSRET: Brat pronašao sestre - nećete ostati imuni (VIDEO)
Printscreen/TikTok/healingwithalana

TikTokom kruži emotivan snimak jedne porodice koja se srela po prvi put nakon više od pet decenija. Okom kamere, Alana Jo je kako se potpisuje na TikToku ovekovečila susret njenog oca sa svojim sestrama. U opisu snimka koji je postao viralan na ovoj mreži, devojka kaže da njen otac nikada nije upoznao svog oca, a samim tim nije znao da ima tri sestre. 

U snimku se vidi kako čovek u jednom kafiću sa svojom ćerkom iščekuje svoje tri sestre, a onda se one pojavljuju sa umetnim brkovima kako bi ga nasmejale jer on nosi brkove. Čovek se potpuno slomio i počeo je da plače kada je ugledao svoje sestre a onda su se srdačno zagrlili. 

Snimak je privukao veliku pažnju ljudi na TikToku  i sakupio je 1,3 miliona sviđanja.

Emotivan susret ove dugo razdvojene porodice, nije nikoga ostavio ravnodušnim.

@healingwithalana First hug ever.Siblings.Life is beautiful.Love is infinite.Our family grew.#fypシ #ancestry #siblings ♬ a thousand years - Christina Perri

- Baš mi se sviđa što su se pojavile sa brkovioma. Toliko sam srećna zbog cele porodice. 

- Taj zagrljaj je sve.

- Ovo je blagoslovljen trenutak. Hvala što si podelila.

- Njegovo lice! Kakva neverovatna priča i epski način za susret. Čini se da on ima divne sestre - bili su neki od komentara.

Devojka je objasnila da je ona organizovala susret svog oca sa njegovim sestra, koje je pronašla preko sajta ancetry.com na kojoj se može istražiti poreklo i veza sa drugim porodicama. Iako se njenom ocu to činilo neverovatnim i nemogućim, ona je na kraju realizovala sve, a one su doletele avionom kako bi ga upoznale i kako bi se napokon spojili.

Devojka je u komentarima objasnila kako se njihova porodica proširila i da je njen otac izuzetno srećan što ih je pronašao jer su mu kako je rekla, donele mnogo ljubavi i mira. Takođe je navela da je ovaj događaj svima njima u porodici doneo mnogo pozitivnih promena i mnogo ljubavi.

Mnogi korisnici mreže su prokomentarisali kako im je ovaj video izmamio suze, ali radosnice, složivši se da ovakvi susreti daju mnogima nadu da nisu sami na svetu i da nema ništa lepše od porodice i ljubavi koju dobijamo od nje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)