Zanimljivosti

UŠLA JE U ZAPUŠTENU ŠUPU I ODLUČILA TU DA ŽIVI: Koristila je samo palete i napravila san snova - ovo može svaka od nas!

Uložila je malo napora - ali se isplatilo.

14.07.2024 13:01

UŠLA JE U ZAPUŠTENU ŠUPU I ODLUČILA TU DA ŽIVI: Koristila je samo palete i napravila san snova - ovo može svaka od nas!
Printscreen/Instagram/coraliedee, Shutterstock

Korali Di je 28-godišnja avanturistkinja iz Škotske koja je odlučila da svoju zapuštenu šupu pretvori u elegantan mali dom. Iako njen dom u šupi nema toalet ni tuš, ona je otkrila da voli svoj jedinstveni životni prostor.

Sve što joj je za novi izazov trebalo, bile su palete. Koristeći njih ona je napravila ram za krevet, a nije se tu zaustavila - napravila je i sopstvene fioke, ogledalo i sve što joj treba. Na društvenim mrežama, ova zaljubljenica u "uradi sam" projekte podelila je detaljan pogled u svoj jedinstveni dom, ostavljajući mnoge bez reči.

Plavokosa lepotica napravila je mini kuću iz snova i ne krije da je srećna zbog rezultata.

- Pretvorila sam svoju baštensku šupu u spavaću sobu. Obojila sam, popravila palete za izradu ramova za krevet, izolovala plafon, dodala drvo, napravila naslon, fioke, ogledalo i zavese - objašnjava ona u videu.

Ova preduzimljiva žena je svojim pratiocima brzo pokazala šupu, koja je opremljena nekim osnovnim stvarima koje su joj za početak neophodne. 

Jednostavnost i mir

Novi dom Korali je doneo potpuni mir i ona uživa u novoj kućici sa pogledom na svoj vrt. Kaže da je malo truda uložila u sve to, ali da je vredelo.

TikTok snimak, objavljen pod korisničkim imenom @coraliedee, očigledno je ostavio mnoge bez reči, s obzirom da je brzo sakupio mnoštvo pregleda. Korisnici društvenih mreža bili su zadivljeni ovim domom transformisanim od šupe.


- Hvala vam! Oseća se tako ljudski ne imati puno stvari - zahvalila se ona svojim pratiocima koji su je podržali istakavši da uživa u minimalističkom stilu.

Dok su neki izražavali divljenje, drugi su postavljali pitanja.

- Sjajno! Odlično urađen posao!

- Sada imaš sopstveni mir...

- Šta ako te noću uhvati dijareja - bili su neki od komentara.

Ovo je nasmejalo Korali koja je priznala da bi morala u prirodu ukoliko fiziološka potreba tako zahteva, jer još uvek nema toalet. Takođe je potvrdila da zidove nije izolovala, već samo plafon. Očigledno je da je Korali uspela da stvori udoban i privlačan dom, uprkos izazovima koje takav prostor može doneti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)