Lifestyle

IMA ZNAKE I MUŠKOG I ŽENSKOG POLA: Rođena kao hermafrodit - ŠOK priča dobila zaokret, ostala je trudna i desilo se ovo

Objasnila je svoje stanje.

18.07.2024 09:31

IMA ZNAKE I MUŠKOG I ŽENSKOG POLA: Rođena kao hermafrodit - ŠOK priča dobila zaokret, ostala je trudna i desilo se ovo
instagram/printscreen/morgan.aaliyah_

Žena koja je rođena sa muškim i ženskim reproduktivnim organima kaže da je bila na meti okrutnih komentara. Morgan Alija Vilijams je rođena kao interseksualna, što znači da je imala potpuno funkcionalne muške i ženske delove tela. I dok je njena majka pokušavala da je odgaja kao dečaka kroz detinjstvo, Morgan se osećala kao da se nikada nije uklopila. Pošto više nije dete i dobila je priliku da u potpunosti razume svoje stanje, Morgan je odlučila da živi svoj život kao žena. Nakon što je na kraju zaronila u svet zabavljanja, upoznala je Kertisa.

Da pojasnimo, interseksualizam je nepravilnost u razvoju pola, odnosno kad kod iste osobe postoje znaci oba pola, postoji nesklad između polnih žlezda, spoljašnjih i unutrašnjih polnih organa, navodi Stetoskop. 

Morgan je Kertisu objasnila njeno stanje i činjenicu koju identifikuje kao "hermafrodit" pre nego što su se upoznali. I za samo pet dana, par je bio veren. Govoreći u podkastu Love Don't Judge, Morgan je rekla:

- Dobijamo mnogo ljubavi, ali i mržnje, od ljudi koji se ne slažu sa nama, ali sve dok se volimo, to je sve što je važno. Rođena sam kao hermafrodit, interseksualna žena, to je kada se rodiš i sa muškim i sa ženskim delom, ja imam jajnike, i mogu da zatrudnim. Čudno je, ali tako sam rođena – zavolela sam to. Dok sam odrastala, mama me je odgajala kao svog sina i bilo je teško s tim, osećala sam se da me prisiljava, kao da se pretvaram da sam nešto što nisam osećala, odnosno da sam više žensko.

Ostala u drugom stanju

Par je dobio žestoku reakciju na društvenim mrežama od okrutnih kritičara. Mnogi dovode u pitanje seksualnost muškarca, a reakcija nisu izostale ni kada su saznali da je devojka trudna. Par kaže da je njihova radost zbog mogućnosti da dočekaju dete bila kratkotrajna jer je Morgan izgubila dete, pošto nije mogla da pronađe odgovarajući medicinski tretman. Međutim, ona kaže da je deljenje njihove priče na društvenim mrežama pomoglo drugim interseksualnim osobama da budu inspirisane njenim putovanjem, piše Mirror.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)