Lifestyle

TRUDNICA JE RONILA, A KAD JE ISPLOVILA OSEĆALA JE DA JE NEŠTO NA NJENOM STOMAKU: Biće vas strah da uđete u vodu! (VIDEO)

Svi su bili zapanjeni!

12.07.2024 19:15

TRUDNICA JE RONILA, A KAD JE ISPLOVILA OSEĆALA JE DA JE NEŠTO NA NJENOM STOMAKU: Biće vas strah da uđete u vodu! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/viralHog

Viralni video iz prošlog oktobra, snimljen na plaži u gradu Martig u Francuskoj, ponovo kruži društvenim mrežama. Video prikazuje trudnicu kako izlazi iz mora sa malom hobotnicom prikačenom za njen stomak. Osoba koja je snimila incident bila je šokirana ovom pojavom.

- Moja devojka se kupala, a kada je izašla iz vode, videli smo da se mala hobotnica prikačila za njen stomak - istakao je partner ove žene.

Video je do sada sakupio skoro 300 miliona pregleda i 4.8 miliona lajkova, a neobičan prizor i dalje je tema rasprave. Komentari poput "Hobotnica je našla novog prijatelja", "Samo je želela da oseti bebu" i "Kako je slatko", prikazuju koliko je javnost fascinirana ovom neobičnom pojavom.

Nenadan susret između trudnice i bebe hobotnice oduševio je, ali i uplašio brojne gledaoce širom sveta. Ovaj incident podseća na tajne morskog života i nepredvidive načine na koje se ljudi i morske životinje mogu susresti.

Hobotnice, poznate po svojoj inteligenciji i spretnosti, su izuzetna bića koja nastanjuju okeane širom sveta. Svojom sposobnošću da menjaju boju i oblik, kao i složenim veštinama rešavanja problema. Hobotnice već dugo fasciniraju naučnike i zaljubljenike u prirodu.

Video snimak koji pokazuje kako se jedna prikačila za stomak trudne devojke pruža uvid u intrigantno ponašanje ovih morskih životinja. Pozitivni komentari prikazuju koliko smo svi iznenađeni ovako nekom pojavom, kao i da mnogi ovo nisu očekivali, te će u vodi ubuće biti obazriviji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)