Zanimljivosti

JEZIV PRIZOR NA OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Ovo stvorenje je izronilo iz mora i preplašilo turiste u Grčkoj (VIDEO)

Iz mora je u jednom trenutku izronila životinja koja se dovukla i do plaže.

18.06.2024 09:50

JEZIV PRIZOR NA OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Ovo stvorenje je izronilo iz mora i preplašilo turiste u Grčkoj (VIDEO)
Printscreen/Instagram/grckainfo, Shutterstock

Odlazak na letovanje gotovo svima nama izaziva uzbuđenje, znajući da nas čekaju odmor, opuštanje i pravo uživanje. Većina naših građana je već odavno bukirala smeštaj u Grčkoj, međutim, nakon jednog snimka koji je dospeo na društvene mreže, pitanje je da li će to učiniti ako je u pitanju ovo letovalište sa snimka.

Naime, na Instagramu kruži jezivi snimak, preplašenih turista koji stoje na plaži i posmatraju kako im sa pučine u susret ide velika zmija. Dok su vrištali i nepomično posmatrali jezivu scenu zmija je isplivala ka plaži, a onda se nasukala na nju.

Zaprepašćeni gosti na plaži Kastelokampos u Patri su gledali u neverici šta se odvija pred njihovim očima dok je zmija polako doplivala do plaže, a onda nestala negde u grmllju dok se u pozadini čuje vriska ljudi, posebno dece koji su u neverici gledali nesvakidašnji prizor.

Kako je na ovo mesto dospela ova životinja nikome nije jasno, međutim, ljudi koji su na ovoj mreži videli snimak su rekli kako verovatno neće više nikada otići tamo na more.

- Noćas gledao emisiju o ajkulama, sad ovo čudo. Ove godine ni članke neću smočiti u Egejskom moru!

- Dobro, da znam gde da ne idem!

- Srčka bi me strefila iz mesta.

- Obična belouška, bezopasna po ljude...ali je velika!

- Novi strah otključan - bili su neki komentari. 

Dok su mnogi bili preplašeni ovim prizorom, obećavajući da neće kročiti na ovo tlo ubuduće, bilo je i onih koji su zbijali šale na račun ove situacije, ne videći ništa opasno i strašno u tome.

- Nečija žena je pobegla.

- Uplašila se ljudi..

- Otvorila sezonu kupanja.

I dok su se neki šalili, komentarišući da ovakve scene viđamo često i gradu ispred zgrada, većina se složila da situacija nije bezazlena i da treba biti dodatno oprezan, pogotovo ako letujete sa decom koja mogu ovo doživeti daleko dramatičnije nego odrasli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)