Zanimljivosti

UPLATILA BAJKOVIT HOSTEL U GRČKOJ, A DOBILA PRLJAVI DUŠEK NA PODU: Htela da prođe jeftinije, ali ne da spava u straćari

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani videvši improvizovani smeštaj.

13.06.2024 12:28

UPLATILA BAJKOVIT HOSTEL U GRČKOJ, A DOBILA PRLJAVI DUŠEK NA PODU: Htela da prođe jeftinije, ali ne da spava u straćari
printscreen/tiktok/cviittta

Jedan snimak koji je skoro obišao TikTok ostavio je ljude zaprepašćenim nakon što su videli kakvi ih smeštaji mogu dočekati u Grčkoj ako odete na neko putovanje.

Iako je poput svih nas i ona želela neki pristojan smeštaj zaputivši se na putovanje, jedna devojka je ostala u potpunom šoku nakon što je došla na mesto gde je trebalo da bude smeštena. Budžetni smeštaj kako ga je ona opisala u svojoj objavi nema uslove dostojne čoveka, a svoje neprijatno iskustvo ona je podelila na ovoj mreži da bi ubrzo video snimak postao viralan.

Žena u snimku prikazuje nešto poput magacina ili podruma, što liči improvizovani hostel ili baš loš kolektivni smeštaj sa dušecima.

Cvita, kako se predstavlja na ovoj platformi, je devojka sa naših prostora a po opisu njene objave i komentara koji su se nizali ovo je najverovatnije bilo putovanje kao deo programa studentske razmene. Uprkos tome što je bila na prvi pogled šokirana uslovima koji su je čekali, čini se da je putovanje bilo i više nego zabavno.

U snimku koji je podelila sa svojim pratiocima, a koji je do danas pregledan 5,4 miliona puta Cvita kaže "kada imate budžet, putujete malo previše".

Studentkinja je u svega nekoliko sekundi prikazala unutrašnjost samog objekta, koji je izgledao kao kolektivni smeštaj i podrum pun dušeka u prilično zapuštenom izdanju. Dušeci su bili poređani na beton bez ikakve druge podloge i na njima nije bilo čaršava. 

U drugom kadru snimka Cvita prikazuje tanjir koji izgleda kao obrok, a na njemu se nalaze jaja, kobasica i paradajz koji jedva prekrivaju polovinu porcije.

- Bar je bilo zabavno - napisala je ona.

Budući da je u heštagovima navela naziv organizacije, pretpostavlja se da je bila u programu studentske razmene, a ljudi su na mreži bili šokirani ovom slikom.

- Molim?

- Ovo je bilo pretpostavljam svega dva dolara na noć?

- Ti si platila da budeš ovde?

- U katakombi?

- Ovo je užas - bili su neki od komentara.

U komentarima je devojka objasnila kako je ostala u tom smeštaju dve nedelje i da bi s eponoo vratila jer je bilo vrlo "zabavno".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)