Lifestyle

MANEKENKA ODGRIZLA JEZIK DEČKU I POBEGLA: Razlog je bizaran, ovako se branila

Posle više godina u bekstvu konačno je uhapšena.

30.06.2024 22:01

MANEKENKA ODGRIZLA JEZIK DEČKU I POBEGLA: Razlog je bizaran, ovako se branila
x/printscreen/@ana_carnoto

Manekenka Adaia Lopez je svom dečku odgrizla jezik nakon što je prekinuo vezu. Ona je zatražila poslednji poljubac kako bi ga ujela. Pričalo se da je otputovala na Tajland i nestala zbog užasnog napada na svog dečka. Napad se dogodio 26. juna 2016. u kući koju je bivši par delio u Vilanovi i Geltru blizu Barselone, kada je Aron imao 40, a njegova tadašnja devojka samo 18 godina.

Navodno mu je odgrizla jezik i ispljunula isti.

Ali 26-godišnja lepotica već nekoliko dana je iza rešetaka. Uhvaćena je na odmaralištu Kosta Brava Sant Antoni de Kalonge severno od Barselone. Policija ju je uhapsila nakon anonimne dojave. Njen dečko sada ima problema sa govorom i ukusom, te ne može da razlikuje slatko i slano.

Biće odvedena u zatvor nakon što se pojavi pred sudijom kako bi mogla da joj izrekne šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog nasilnog osvetničkog napada. Španjolka je opisana kao ambiciozna manekenka na veb stranici agencije gde pokazuje svoje tetovirano telo u donjem vešu dok se valja po krevetu. Pobegla je tako što joj je naloženo da plati odštetu od 50.000 funti i dato joj je 15 dana da ode u zatvor nakon što je osuđena za ranjavanje svog partnera. Bivši dečko je 22 godine stariji od nje i identifikovan samo po imenu Aaron, nakon dugog pravnog procesa.

x/printscreen/@ana_carnoto

Manekenka koja je dečku odgrizla jezik



Ona je postala begunac onog momenta kada je isteklo tih 15 dana, a nije se pojavila na kapiji zatvora.

Adaia, koja je svog bivšeg upoznala na internetu, branila se tokom suđenja i tvrdila da je delovala u samoodbrani nakon što je pretrpela nasilje u porodici koje je uključivalo pokušaj davljenja. 

Šteta koju je on pretrpeo opisana je kao nepovratna.

Advokat žrtve Pepe Rej tvrdio je prošle godine nakon što je Adaia izgubila pravo žalbe na osudu i kaznu dok je bila na kauciji da slike sa društvenih mreža pokazuju da je uživala na odmoru na Tajlandu.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)