Lifestyle

TIJANA JE BILA 6 NA IZBORU ZA MIS SVETA: Povukla se iz javnosti, danas u 5. deceniji izgleda brutalno! (FOTO)

Lepa Somborka se danas bavi sasvim drugim stvarima.

30.06.2024 13:36

TIJANA JE BILA 6 NA IZBORU ZA MIS SVETA: Povukla se iz javnosti, danas u 5. deceniji izgleda brutalno! (FOTO)
youtube/printscreen/Channel2

Tijana Stajšić (40) jedna je od naših najuspešnijih misica koja se na svetskom takmičenju plasirala u top 10, tačnije zauzela je 6. mesto na konačnoj listi. Za Mis tadašnje Savezne republike Jugoslavije izabrana je 2001. i iste godine je predstavljala našu zemlju nasvetksom takmićenju u Južnoj Africi. 

Atraktivna brineta svetlih očiju i egzotične lepote je tada privukla veliku pažnju, a na njenu lepotu niko nije ostao imun. Čak se i tadašnji voditelj izbora za Mis sveta zbunuo i imao tremu kad je nju intervjuisao. 

Tijana je rođena 1984. godine u Somboru i vrlo rano je počela da se bavi manekenstvom. Uporedo sa šetanjem na pisti uspešno se bavila sportom. Godinama se bavila karateom, ima crni pojas, a bila je prvakinja tadašnje Jugoslavije u toj disciplini.

Nedavno se na TikToku pojavio snimak nastpa Tijane na izboru za Mis sveta kako ponosno šeta u atraktivnoj crvenoj haljini. Ovaj snimak je privukao veliku pažnju ljudi, a one malo starije podsetio na njen uspeh. 

- Naša Adriana Lima!

- Ona je zgodnija od Adriane Lime.

- Koliko je lepa i pametna. Sećam se da je na sva pitanja odgovarala na savršenom engleskom jeziku bez treme. 

- Zašto današnje misice nisu poput nje?

- Srpska lepota!

- E ovo je bila Mis - bili su neki od komentara.

Ova zanosna lepotica je 2009. godine učestvovala u rijaliti šouu "Veliki brat", nakon čega je okončala manekensku karijeru i povukla se iz javnosti. 

Tijana danas ima 40 godina i izgleda fantastično. Ništa nije izgubila od svoje ranije lepote, a zgodna je do bola. Mnogi tvrde da svoj mladoliki izgled duguje brojnim estetskim operacijama, a sve i da jeste tako bar je vodila računa da ne pretera i da samo naglasi svoju lepotu. I dalje je atrakstivna crnaka, a po fotografijama koje deli na Instagramu, vidi se da ona i dalje vodi računa o svom izgledu i da dvadeset godina kasnije izgleda atraktivno.

Tijana je završila i kurs za šminkanje, čime se bavila jedan period života, a danas živi i radi u Novom Sadu.

- Kad radiš nešto što voliš i u tome uživaš, vreme proleti! Uz sve poteškoće i napore koji nas neminovno prate, jako sam srećna i zadovoljna! I zahvalna svima onima koji su nam ukazali poverenje u ovih mesec dana! - napisala je ona ispod jedne objave.

Veliki je ljubitelj kućnih ljubimaca što se vidi i po fotografijama jer se često slika s njima. 

 

 

Tijana je ponosna tetka Lane i Tadije sa kojima se rado slika, a zajedničke slike deli na svom profilu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)