Telo

NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA GLEDA: Ovako se Minja Miletić priprema za emisiju - suknja nikad kraća, noge nikad bolje! (FOTO)

Voditeljka je još jednom dokazala da je pravi profesionalac u svom poslu i dama pre svega.

25.10.2024 18:10

NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA GLEDA: Ovako se Minja Miletić priprema za emisiju - suknja nikad kraća, noge nikad bolje! (FOTO)
instagram.com/minjamiletic

Minja Miletić, poznata novinarka sa višedecenijskim iskustvom na malim ekranima, važi za krajnje profesionalnu damu, a redovno svojim modnim izdanjima zadaje "domaći zadatak" drugima. Tako je bilo i ovog puta. 

Ona se opredelila za malu, crnu haljinu koja je izgledala prilično jednostavno, ali na njoj je dobila poseban sjaj. Haljina deluje kao da je pamučna, a voditeljka sedi i čita nešto, očigledno se pripremajući za narednu emsiju. Njene prekrštene noge su u prvom planu, ima duge svilene čarape, dok se opredelila i za krajnje neobične salonke čiji je vrh bio otvoren i protkan srebrnim tkanjem.

Minja od detalja ima upečatljiv sat koji je u zelenoj boji, dok je pored nje elegantna torba srednje veličine u krem boji. Isfenirana kosa boje meda, ošišana na paž, oduvek je bila njen zaštitni znak, a primetno je da gde god da se pojavi, uvek je tip-top skockana i doterana, te važi za pravu damu.

Instagram-minjamiletic

Minja Miletić pokazala fatalne noge

Na svaku njenu objavu usledi salva pohvala, a primetno je da ima brojne fanove koji prate svaki njen korak.

- Ne znam osobu za koju je vreme više radilo, nego za tebe. Niko nikad, ni pre 20 godina, ni za milion dolara ne bi mogao da pomisli kakva ces riba biti sa 44 godine.

- Lepa dama i prelepe noge!

- Elegancija, kultura odevanja, prefinjeno.

- Cipele sa otvorenim prstima su pun pogodak! 

- Najlepše noge Balkana!

- Vrhunsko novinarstvo.

Podsetimo, jedna od najvećih tajni vezanih za Minju jeste identitet njenog emotivnog partnera i oca njene ćerkice Anike, koja je rođena 26. juna 2020. godine i to na voditeljkin rođendan. Iako je javna ličnost, Miletićeva je odlučila da sačuva privatnost svog partnera, smatrajući da postoji velika razlika između javnog i privatnog života. Ova odluka je naišla na veliko interesovanje javnosti, ali je ona ostala dosledna u svom stavu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)