Moda

SANJA MARINKOVIĆ ZALUDELA MUŠKARCE: Kad je u studio kročila u ovoj haljini pale su i bračne ponude! (FOTO)

Voditeljka je i na pragu šeste decenije i dalje u centru pažnje, a ako je suditi po komentarima tiha patnja je mnogih.

16.10.2024 18:25

SANJA MARINKOVIĆ ZALUDELA MUŠKARCE: Kad je u studio kročila u ovoj haljini pale su i bračne ponude! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Sanja Marinković (50) prepoznatljivo je TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in". U poslednjoj emisiji opredelila se i za specifičan stajling. Da malu crnu haljinu treba da ima svaka dama u garderoberu još jednom je potvrdila i Sanja. Kreacija je bila na tanke bretele, ravnog dekoltea i dosezala je do sredine butina. Preko cele haljine bile su rese, pa je kreacija poprimila pomalo retro glamurozan izgled. 

Toaleta je imala i tanani pojas sa mašnicom u struku, dok je isti bio i po obodu dekoltea. Voditeljka je stajling zaokružila zlatnim sandalama i visećim minđušama u vidu sedefastog cveta. Kosu je pustila da joj u talasima pada po ramenima, dok je pogled sakrila iza naočara za sunce. 

S druge strane, dok se kretala kroz studio tokom emisije rese od haljine su letele na sve strane, otkrivajući zategnute Sanjine noge i devojačku liniju koju neguje i na pragu šeste decenije. 

Komentari na njenom Instagram nalogu nisu izostali, a primetno je da je omiljena kod jačeg pola, te su pale i bračne ponude.

- Prelepa haljinica koja ti baš stoji - 

- Žena za sva vremena - 

- Volim te i dalje! - 

- Lepo zračiš i pravo si osveženje. Sa tobom idem u novi dan - 

- Dobro ti stoji crno - 

- Savršena žena,  se*si, poželjna, sa stilom, ma brutalna! - 

- Super noge! - 

- Moj san! - 

- Udaj se za mene! - 

Podsetimo, Sanja je poznata i kao dama bez dlake na jeziku koja često ume svojim gostima da postavi najintimnija pitanja. Priznala je da neretko njen privatni život trpi baš zbog poslovnih obaveza, ali ona i dalje svoj životni poziv radi punim plućima. Od razvoda sa Aleksandrom Uhrinom čini se da i dalje nije našla idealnog partnera, bar ne onog kog bi predstavila javnosti. Istovremeno, bračne ponude fanova samo "pljušte".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)