Telo

O NJENIM PREPLANULIM NOGAMA PRIČA CELA SRBIJA! Voditeljka pokazala glavni adut u najkraćoj suknji ikad! (FOTO)

Maja Manojlović ponovo pobrala sve simpatije i ukrala šou.

16.10.2024 15:47

O NJENIM PREPLANULIM NOGAMA PRIČA CELA SRBIJA! Voditeljka pokazala glavni adut u najkraćoj suknji ikad! (FOTO)
ATA Images

Voditeljka Maja Manojlović (40) je odraz profesionalnog spikera, za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da od rane zore uvek bude lepa i nasmejana. Izgleda da lepoj Maji to ne pada nimalo teško, budući da je uvek besprekorno doterana i nasmejana, dokazavši po ko zna koji put da uživa u svom pozivu. 

Manojlovićeva je poznata i kao neko bez koga ne mogu da prođu brojna prestižna dešavanja. Uglavnom ih proprati ruku pod ruku sa kolegom Nemanjom Velikićem, a tako je bilo i ovog puta. Pojavila se u savršenom kompletu koji je ponovo istakao njene duge, vitke noge.

Instagram-majamanojlovic

Maja Manojlović sa kolegom Nemanjom Velikićem

Opredelila se za za sivu mini suknju na falte, tzv. škotsku suknjicu, pa su ponovo u centru pažnje bile njene noge koje i na pragu pete decenije izgledaju savršeno. Uz suknju je uparila sivi, duži strukirani sako identične nijanse. Na njemu je podvrnula rukave, a ispod ponela crnu majicu. 

Dugu kosu boje meda pustila je da opušteno pada, a šminka je dodatno samo istakla njenu lepotu i zavodljive zelene oči. Celokupan stajling zaokružila je crnim lakiranim salonkama visokih potpetica i torbom koja je bila identične boje kao i cipele.

Lepa voditeljka je ove fotografije objavila u vidu priče na Instagramu, pa su njeni obožavatelji, koji uvek oduševljeno ističu da je Maja i ponosna vlasnica najboljih nogu Srbije, ovaj put bili uskraćeni za komentarisanje.

Instagram-majamanojlovic

Maja Manojlović pokazala savršeno izvajane noge

Podsetimo, Maja se još od ljubavi sa fudbalskim trenerom i bivšim fudbalerom Savom Miloševićem u javnosti nije pojavila u zagrljaju drugog muškarca. Ipak, tajanstveni muškarac u njenom životu navodno postoji i bez njega već godinama ne može da zamisli dan, što je još jedan dokaz da ona unosi ljubav u sve segmente života.

- Ne mogu da zamislim dan bez svog partnera. Bez našeg zagrljaja, bez našeg razgovora. Čudno je to, mogu da zamislim dan bez mnogo drugih stvari, recimo, bez čaše vode, hrane, ali bez njega, teško - izjavila je ona svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)