Moda

SVI U TRANSU ZBOG MARIJE VELJKOVIĆ: Mini-suknja i bose noge, nova objava poznate voditeljke izazvala haos na mrežama! (FOTO)

Atraktivna plavuša u petoj deceniji izgleda kao studentkinja, složili su se mnogi njeni pratioci na Instagramu.

22.10.2024 16:01

SVI U TRANSU ZBOG MARIJE VELJKOVIĆ: Mini-suknja i bose noge, nova objava poznate voditeljke izazvala haos na mrežama! (FOTO)
instagram-mare.veljkovic

Voditeljka Marija Veljković (44) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, kao i recepata. Ne izostaje ni deljenje ljubavnih objava, što sa troje dece, što s partnerom glumcem Rastkom Jankovićem, s kojim uživa u skladnoj vezi.

Marija oduzima dah na mnogobrojnim javnim događajima, a ništa manje propraćene nisu ni njene objave iz svakodnevnog života. Jedna njena odevna kombinacija, koju je nedavno ponela, privukla je brojne simpatije. Voditeljka se opredelila za bordo mini lepršavu suknju, belu majicu na bordo pruge, dok je u istoj boji bila i torbica koju je prebacila preko ramena. 

Preko svega je ogrnula duži teget sako sa zlatnim dugmićima, koji je imao pomalo retro izgled, dok je ostala verna obući u vidu crnih lakiranih mokasina, koje obično nosi uz bele kratke čarape. Stajling je dopunila satom, zlatnim alkama i naočarima za sunce, dok je pozirala uz osmeh.

- Samo ljubav i makar malo sunca ovih dana - dodala je ona kratko u opisu objave.

Fotografije su pobrale mnogobrojne pohvale, kako zbog lepe voditeljke tako i zbog njenog odabira stajlinga.

- Cvete moj, ti si sunce!

- Šaljem ja tebi sunca za izvoz!

- Naša Mare kao devojčica.

- Kao studentkinja sa Oksforda ili Kembridža.

- Sviđa mi se takvo oblačenje, Maro.

- Divna i dama pre svega.

Podsetimo, Veljkovićeva je uveliko zauzeta snimanjem novih emisija na Javnom servisu, koje nose i simboličan naziv "Novi početak". Izgleda da se ta uspešna žena podjednako dobro snalazi u ulozi voditeljke, mame čak troje dece, partnerke, a retko koji prestižni događaj može da prođe bez nje, gde uglavom zablista poput holivudske zvezde.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nina

22.10.2024 20:55

Cirkus i od teksta i od persone 🤣🤣