Telo

VODITELJKA IMA NAJMANJI STRUK, A RODILA JE TROJE: Šepuri se u kratkoj košulji, a tek da vidite ove noge (FOTO)

Ana Sević nikada lepša i zgodnija.

07.09.2024 17:51

VODITELJKA IMA NAJMANJI STRUK, A RODILA JE TROJE: Šepuri se u kratkoj košulji, a tek da vidite ove noge (FOTO)
instagram/anasevicofficial

Voditeljka Ana Sević ponovo se vratila na male ekrane i već nekoliko meseci vodi muzički projekat. Njeno lice mnogi su jedva čekali, a do momenta povratka na male ekrane, imala je najlepši mogući zadatak. Ana je gajila decu, a sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem živi bajku. Podsećanja radi, ona ima ćerku Lorenu iz braka sa pevačem Darkom Lazićem, a sa sadašnjim suprugom dobila je sina i ćerku.

Iako bi se možda očekivalo da se posledice drugog stanja vide na Ani, očigledno u njenom slučaju, a kada je reč o fizičkom izgledu, definitivno ne. Normalno je imati neki kilogram više i biti izmoren, ali na Ani to se nikako ne primećuje. 

Na njenom Instagram profilu možemo da vidimo kako najlepša tako i ona opuštena izdanja. Ovoga puta podelila je fotografiju iz lifta, a pozirala je sa suprugom i decom. 

instagram/anasevicofficial

Ana Sević pozira sa suprugom i ćerkom


Ono što nismo mogli da ne primetimo je minijaturni struk voditeljke i vitke noge u prvom planu. Iako smo je tokom pojavljivanja na televiziji viđali u mnogobrojnim glamuroznim izdanjima, u opuštenom je definitivno takođe lepa.

Da podsetimo, Ana i Danijel su se venčali 2021. godine. U junu te godine venčali su se u tajnosti i na imanju bez mnogo buke. Oni su se zabavljali oko tri godine pre nego što su stali na ludi kamen. Upoznali su se mnogo ranije, ali nikada nisu mislili da će baš oni završiti zajedno.

- Danijela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Danijel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Danijel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu - ispričala je jednom prilikom Ana za medije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)