Telo

KSENIA KNEŽEVIĆ POSTALA NAJZGODNIJA NA SRPSKOJ ESTRADI: Video koji raspaljuje maštu, trbušnjaci kao čelik (FOTO)

Pevačica nikada bolje nije izgledala.

22.07.2024 20:50

KSENIA KNEŽEVIĆ POSTALA NAJZGODNIJA NA SRPSKOJ ESTRADI: Video koji raspaljuje maštu, trbušnjaci kao čelik (FOTO)
instagram-printscreen-ksenia.knezevic

Pevačica Ksenia Knežević prvobitno se proslavila kao članica grupe "Hurricane", a nastupala je zajedno sa koleginicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić. Išle su zajedno i na Evroviziju gde su se predstavile pesmom "Loco loco".  One su imale letnju turneju nakon koje su se razdvojile. Pre dve godine one su odlučile da nastupaju samostalno i da izađu iz grupe. Od tada svaka vodi svoju karijeru pojedinačno. Kako je Blic pisao razlog raspadanja su različitosti koje nisu mogle da se prevaziđu. Inače, mesecima se govorilo o netrepeljivosti među devojkama te i da čak Sanja i Ksenia odbacuju Ivanu.

Nakon perioda grupe i zajedničkih nastupa, Ksenia je odlučila da se posveti sama sebi, nastupa i objavljuje pesme. Primetna je promena na svim poljima, a nije izostala ni ona fizička. Upravo, Ksenia je objavila jedan video snimak na svom Instagram profilu u topu i uskim helankama.

Instagram video/ksenia.knezevic

Pevačica pokazala koliko je smršala

Primetno je koliko je pevačica smršala. Ima fantastičnu liniju i nikada nije bila lepša i zgodnija. 

Inače, tokom pripreme za Evroviziju ona je snimala jedan šou sa koleginicama, te je tada otkrila kakve komplekse ima i šta bi volela da menja na sebi. Kako je ispričala najviše joj smeta nos koji nije onakav kako je zamislila.

- Ja imam ovaj bokserski nosić, pa stalno idem kao da ću da iščašim vrat jer idem iz poluprofila. Razmišljala sam da operišem nos, ali sa druge strane, što ne bih prihvatila i nekom dala primer da zavoli sebe takvog kakav jeste - rekla je za Adria TV i istakla da bi non menjala.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)