Telo

ŽIRI JE U NEVERICI GLEDAO PLES OVE DEVOJKE: Ono što je ona pokazala zapanjilo je sve na mrežama, poručili su joj samo jedno! (VIDEO)

Mnogi su prokomentarisali da ima telo od gume i da je prava žena mačka.

18.01.2024 18:10

ŽIRI JE U NEVERICI GLEDAO PLES OVE DEVOJKE: Ono što je ona pokazala zapanjilo je sve na mrežama, poručili su joj samo jedno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/amiciufficiale

Danas je, kako se čini, nikad lakše nego postati popularan. U moru brojnih šou programa i otkrivanja talenata dovoljno je da posedujete neku veštinu i da ste spremni za javni nastup pa da vam se otvore vrata šou biznisa. E, sad da li će to biti dovoljno i da uspete drugo je pitanje, ali nikad nije bilo lakše doći do svojih pet minuta slave.  

Poslednjih deset godina veoma su aktuelni šou programi koji pružaju šansu talentovanim ljudima da javno pokažu svoj dar. Veoma su popularni oni koji se ističu u pevanju, plesu, glumi i imitacijama. Jedan o takvih je italijanski Amiči 23 šou program u kojem se nedavno pojavila jedna devojka koja je svojim nastupom bukvalno sve "oduvala".

Printscreen/TikTok/amiciufficiale

Devojka je u muzičkom šouu pokazala neverovatne veštine

 

Ona je pred zapanjenim gledaocima ali i žirijem izvela svoj performans koji je podrazumevao ples, akrobacije i vežbe uvijanja tela. Članovi žirija u neverici su gledali šta radi ova devojka na podijumu a njihovi izrazi lica govorili su više od 1.000 reči.

Devojka je bila fokusirana na svoj nastup, vrlo profesionalno i precizno je izvela svoju tačku koja je bila izuzetno zahtevna a gipkošću svog tela oduševila je kako gledaoce kraj malih ekrana tako i ljude na društvenim mrežama. Snimak koji se se pojavio na oficijalnoj stranici ovog šou programa izazvao je brojne komentare. 

 

@amiciufficiale Marisol è la seconda classificata nella gara di ballo della quindicesima puntata di #Amici23 ♬ suono originale - Amici Ufficiale

 

- Žirijev pogled kao da nisu impresionirani ili kao da su shvatili da je savršena ali oni to ne vole.

- Mislim da je žiri pokušao da ostane hladan, da ne pokažu uzbuđenje i koliko uživaju u njenom nastupu. Ova devojka je ostavila sjajan utisak svojim profesionalizmom. 

- Pogled žirija me ubija!

- Kakve veštine, kao da je od gume!

- Kakve fleksibilne pokrete ima devojka, ona je prava žena mačka - bili su neki od komentara ljudi.

Na gipkost i fleksibilnost koje je u kombinaciji sa izvrsnim osećajem za ritam pokazala ova mlada devojka, niko nije ostao ravnodušan. Ipak, kadrovi žirija, koji su se jedan po jedan pojavili u snimku su rekli sve. Pokušali su, kako su primetili mnogi tiktokeri, da zadrže profesionalnost i hladnoću, ali je sigurno da ih je devojka potpuno očarala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)