Zanimljivosti

NAIZGLED OBIČAN MLADIĆ IZ KOMŠILUKA, A KADA VIDITE NJEGOVO TELO BIĆETE U NEVERICI: Dame ne skidaju pogled sa novog holivudskog zavodnika, evo zbog čega (VIDEO)

Tiktokerke su potpuno odlepile za ovim frajerom, jedna reklama učinila ga je megapopularnim.

15.01.2024 18:02

NAIZGLED OBIČAN MLADIĆ IZ KOMŠILUKA, A KADA VIDITE NJEGOVO TELO BIĆETE U NEVERICI: Dame ne skidaju pogled sa novog holivudskog zavodnika, evo zbog čega (VIDEO)
Printscreen/TikTok/enews

Tip muškarca koji žene privlači iz godine u godinu se menja, a tome umnogome doprinose društvene mreže i percepcija lepote. I dok su neke i dalje verne alfa muškarcima, krupne građe i tamnog tena, ima i onih koje bi prednost dale muškarcu nežnih crta lica. Bredli Kuper, Rajan Gosling su već godinama frajeri zbog kojih se žene "parkiraju" pred Tv ekranom ne bi li uživale u njihovoj pojavi.

Džeremi Alen Vajt je tridesetogodišnji američki glumac  je privukao pažnju ulogama u humorističko-dramskim serijama. Međutim, pažnju javnosti, posebno žena skoro je privukao svojom pojavom u jednoj reklami brenda za donji veš.

Printscreen/TikTok/goss.ie

Poznati glumac je zapalio društvene mreže

Naime, plavooki glumac pojavio se u reklami glumeći sportistu koji se isteže na vratilu skidajući  odeću da bi na kraju ostao u donjem vešu. U snimku je prikazan zgodan mladi glumac koji ima definisane mišiće i izvajano telo, što pokazuje bez stida, a što je kod ženske populacije naišlo na oduševljenje. TikTok su preplavile reakcije žena na njegovu pojavu komentarišući kako glumac izgleda previše "hot" i da su žene nešto ovako odavno čekale. 

Iako po mnogim standardima lepote za neke, on ne ulazi u kalup holivudskih lepotana i zavodnika, krupne plave oči i telo koje je potpuno zaludelo žene je ono što ovog glumca čini atraktivnim. Mnoge dame su se složile da ima "ono nešto", što ne mogu da objasne.

I dok su neke žene komentarisale kako je on sve što su ikada zamišljale i da ih njegov pogled u reklami "ubija", druge nisu ništa posebno našle na njemu. Osim toga, muškarci su bili iznenađeni rekavši da svaki prosečni muškarac izgleda poput njega samo da je dobro odlumio "bestidnost" što je mnoge dame ostavilo potpuno oduševljenje.

@goss.ie #JeremyAllenWhite’s campaign for #CalvinKlein is currently going viral on X 😍 The actor is best known for his current role in the hit series, The Bear 🐻 🎥: @mertalas for @Calvin Klein ♬ original sound - Goss.ie

 

- Udata sam, udata sam....

- Ovaj čovek je vatra

- Rozalija, ti si najsrećnija žena na svetu...

- Mislim da sam propustila bestidnost prošle nedelje..

- Toliko je zgodan! Svi imaju različit ukus pa bi ljudi trebalo da prestanu da ga ismevaju. Nismo svi isti...meni se svđa.

- O moj Bože..- bili su neki od komentara.

Reklama je naišla na veliko oduševljenje kod žena i mnoge su brže bolje podelile svoje utiske na TikToku sa pratiocima, a neke su priznale da im ovaj glumac nije bio nešto posebno atraktivan.

@enews BabE! wake up, new footage of #JeremyAllenWhite ♬ original sound - Goss.ie

Ipak, nakon ove reklame počeli su da se pojavljuju i drugi snimci ovog mladog glumca a jedan od njih ga prikazuje u nesvakidašnjem odelu i providnoj košulji u kojoj je po mnogima delovao "usukano" i ni blizu onom muškarcu iz reklame. 

Neki su komentarisali kako je obukao potpuno pogrešnu odeću, međutim, žene su bile saglasne da i dalje on izgleda dobro i da u njemu leži potencijal te da se glumac samo loše snalazi i ima pomalo nesigurno držanje. Neki su ga uporedili sa Nikolasom Kejdžom u filmskom mjuziklu Vili Vonka rekavši da izgleda poput njegovog sina. Iako je glumac svojom pojavom u drugim situacijama pokazao da je samo "momak iz komšiluka" i sasvim običan kao i drugi muškarci žene su bile saglasne da je ovom reklamom otkrio svoju "vatrenu" stranu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)