Lice

SVI SU SE DIVILI NJENOJ PRIRODNOJ LEPOTI: Nekoliko minuta kasnije bili su šokirani onim što je od sebe napravila (VIDEO)

Bilo joj je potrebno samo malo šminke i vešte ruke, da napravi neverovatnu transformaciju.

16.01.2024 11:01

SVI SU SE DIVILI NJENOJ PRIRODNOJ LEPOTI: Nekoliko minuta kasnije bili su šokirani onim što je od sebe napravila (VIDEO)
Printscreen/TikTok/magda.mysz

Ono što ljudski um zamisli teško da bi se u mnogim situacijama moglo realizovati. Međutim, kada je u pitanju šminka čini se da to nije nemoguće i da ona može da oslika sve što izmaštamo. Avatari su godinama popularni i svojim neobičnim izgledom privlače veliku pažnju.

Magda, kako se na TikToku potpisuje je mejkap umetnica i u jednoj od svojih objava napravila je neverovatnu transformaciju. Ona je odlučila da uz pomoć šminke transformiše svoje lice i oslika po njemu svog avatara.

Printscreen/TikTok/magda.mysz

Tiktokerka je pokazala svoju transformciju za nekoliko minuta uz pomoć šminke

 

Na prirodno lepo lice ona je krenula strpljivo da nanosi podlogu i šminku korak po korak, te da se pretvara u izmišljeni lik iz filmova. Lice je našminkala roze bojom i po njemu je iscrtala sve šare koje su karakteristične za avatar, a onda je stavila periku plavuše upotpunivši na taj način svoj lik. Sočiva koje je stavila dodatno su dale pečat sveukupnom izgledu. 

Snimak je na TikToku sakupio 2,7 miliona sviđanja, a ljudi su ostali u šoku zbog ove transformacije. Mnogi koji su odgledali snimak nisu odoleli da ne prokomentarišu kako devojka ima predivne oči.

 

@magda.mysz Pink avatar this time ( contacts are Aurora Brown Prescription Yearly Colored Contact Lenses use code ‘ magda ‘ for 15% off from@Mcleye Colored Contact Lens ♬ originalljud - ✫꧁𝓣𝓢𝓔𝓵𝓛꧂✫

 

- Avatar oči..

- Devojko, nije realno koliko si savršena za avatara. Savršena si.

- Ovo je za avatar S3.

- Ona je barbi!

- Treba da uradiš Vilu zvončicu.

- Ovo je toliko neverovatno - bili su neki od komentara.

Mnogi su devojci poručili da izgleda predivno i da nikada nisu videli nekoga sa takvim očima koje imaju poseban oblik. Drugi su se složili kako je ona pokazala neverovatne veštine šminkanja, zbog čega može da transfomiše kako sebe tako i drugog u potpuno drugu osobu.

Neki su je uporedili sa likovima iz filmova, a među komentarima je bilo i onih koji su joj poručili da bi se snašla u ulozi avatara ukoliko se snima neki nastavak ili film.

Osim toga, mnogi su se složili da devojci nije uopšte potrebna šminka, jer je sama po sebi lepa i interesantna. Magdu na TikToku prati više od 410.000 ljudi. Ona objavljuje snimke iz svakodnevnog života, ali i svoj rad koji je i te kako vredan divljenja, barem prema onome što se na njenom profilu vidi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)