Sex

"ZAMOLILA SAM DEČKA DA MI OTKRIJE NAJVEĆU INTIMNU FANTAZIJU": Ovakav odgovor nije očekivala! (FOTO)

Bila je spremna da mu ispuni želju sve dok nije čula o čemu njen dečko zapravo mašta

11.01.2024 22:00

"ZAMOLILA SAM DEČKA DA MI OTKRIJE NAJVEĆU INTIMNU FANTAZIJU": Ovakav odgovor nije očekivala! (FOTO)
shutterstock.com

Dani praznika su vreme kad možemo više da se posvetimo voljenoj osobi. Imajući to na umu, jedna devojka koja insistira na anonimnosti zamolila je svog dečka sa kojim se zabavlja već četiri godine da joj otkrije koja je njegova najveća fantazija u intimnim odnosima. Želela je, kaže, da mu priredi nezaboravnu noć i da mu ostvari sve se*sualne želje.

Ali, odgovor koji je dobila od muškarca kojeg voli potpuno ju je porazio.

- Prepostavljala sam da će njegov odgovor biti „trojka“, pa sam već razgovaral sa devojkom koja bi nam se priključila u krevetu. Ali, na moje zaprepašćenje, čula sam da to nije njegova želja. Muškarac kojeg volim i za kojeg sam bila spremna sve da učinim izgovorio je samo jednu reč: peging – podelila je ova devojka svoje iskustvo.

Nije krila da je šokirana što je njen muškarac želeo da ga zadovolji dildom kroz analni otvor. Od tada, kaže, sumnja da li njega privlače i muškarci, jer je kategorički odbio da im treća osoba u krevetu „pravi društvo“.

Ipak, komentari ispod objave koja je podeljena na mreži „Iks“ nisu bili negativno usmereni na muškarca i njegovu skrivenu intimnu želju. Mnogi od onih koji su se oglasili naveli su da ne razumeju zbog čega je devojka šokirana.

shutterstock.com

Kad je čula koja je najdublja intimna fantazija njenog dečka, nije joj bilo pravo (Ilustracija)

 

- Šta fali pegingu? Ne razumem, to je tako normalno. Nećeš valjda da odustaneš?!

- Mislim da je tvoj dečko pobedio. Pazi, uspeo je da izgovori ono što želi, a ti ga ogovaraš po mrežama i sumnjaš u njegove se*sualne sklonosti. Intimnost bi trebalo da ti bude najvažnija ako ga stvarno voliš.

- Ispostavilo se da nisu svi muškarci opsednuti time da budu „u sendviču“ između dve devojke. Tebe je to razočaralo?! Razmisli zašto si razočarana, da li zbog toga što je odbio takvu vrstu zabave ili si ti, možda, više želela treću osobu u krevetu, pa si htela da mu poturiš to kao ispunjenje njegove želje? Budi fer, odradi peging, ionako si ga pitala šta je njegova skrivena se*sualna fantazija.

- Znaš, ja te razumem. I ja bih se, da sam na tvom mestu, zapitala da li moj dečko ima bise*sualne sklonosti kad ti je tako nešto tražio. Javi, molim te, da li si mu na kraju ispunila želju ili ne – bili su neki od komentara ispod tvita.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)