Lice

ZA MLADOLIK IZGLED BEZ BOTOKSA: Žena u 5 deceniji otkrila neobičnu tajnu kako je povratila mladost bez skupih tretmana!

Kejt je pojasnila zašto nikad ne umiva lice vodom i kako se neguje.

27.12.2023 14:00

ZA MLADOLIK IZGLED BEZ BOTOKSA: Žena u 5 deceniji otkrila neobičnu tajnu kako je povratila mladost bez skupih tretmana!
Printscreen/https://www.tiktok.com/@yourmategingerkate

Kejt je titokerka koja svakodnevno oduševljava svojih 219.000 pratilaca svojim jednostavnim pristupom nezi kože i održavanju mladolikog izgleda. Ona ima 43 godine, mama je dvoje dece i kako tvrdi uspela je u 5 deceniji da povrati mladoliki izgled.

Da bi to dokazala ona je priložila svoje ranije fotografije na kojima se vidi lice puno bora i pegica dok danas izgleda kao da je tek zakoračila u treću deceniju života, piše britanski San.

 

 

Bez botoksa i filera

Kejt tvrdi da nikad u životu nije koristila botoks, niti filere da je veliki protivnik estetske hirurgije i invazivnih metoda. Ona je poručila da je svoj mladolik izgled povratila isključivo prirodnim preparatima koji uz to nisu ni skupi, a da mnoge namirnice iz svoje kuhinje poput krastavca koristi za negu kože.

Kao je istakla u svom videu koji je na Tik Tokiu ima rekordnih 1,5 miliona ljudi ona želi da pokaže kako dobra nega kože ne mora biti skupa niti invazivna. 

- Nema botoksa, filtera, nema šminke. Rutina nege kože za 43-godišnju mamu na prirodan način - objasnila je Kejt. 

Ona skromno kaže da ne izgleda mlađe od svojih godina, ali je naglasila da izgleda zdravo za svoje godine.
U prilog svojoj teoriji ona je pokazala fotografiju kako je izgledala samo godinu dana pre započinjanja svoje nove, prirodne rutine u nezi kože, a  razlika je ogromna.

I dok na fotografiji ima upadljive bore na licu, pege i duboke brazde na čelu samo godinu dana kasnije ona izgleda kao potpuno druga osoba. Njeno lice je bez bez bora, koža sjajna i zdrava, a šta god ona pričala niko joj ne bi dao više od 30 godina iako ima mnogo više. 

 

 

Jutarnja rutina

Kejt je otkrila da je njena tajna da nikada ne umiva ujutru, već započinje dan sa svojim "jutarnjim čarobnim štapićima", koji se sastoje od rendanog krastavca, gela aloja vere i ružine vodice. Ona je naglasila da ne pere lice ujutru vodom  kako bi sačuvala prirodna ulja koja je njeno lice proizvelo tokom noći. Nakon ovog koraka, koristi ulje za lice, pri čemu ističe da je oduševljena uljem od divlje ruže koje je prirodno i uz to vrlo jeftino. 

Večernja rutina

Njena večernja rutina takođe ide nekonvencionalnim putem. Kate ne koristi sredstva za čišćenje i toniranje, već voli da opere lice preparatom na bazi organskog meda. Najneočekivaniji deo njenog tretmana za kožu dolazi na kraju, kada koristi ricinusovo ulje uz dodatak semenki lana. 

Kejt ističe da je ovo osnova njene rutine koje uvek koristi i da je to sve što je potrebno njenoj koži lica da zadrži mladalački izgled. 

Usledili su brojni komentari ispod njenih snimaka.
- Izgledaš neverovatno. Bolje nego neke žene koje imaju 33 godine i koje poznajem.

- Vau! Definitivno izgledaš mlađe nego što ti piše u ličnoj karti, prava lepotica.

- Potpuno sam zapanjena posebno nakon što si pokazala svoju raniju fotografiju. Sad izgledaš kao druga osoba.

- Neverovatno koliko ti je koža lica zdrava, sjajna i negovana.

- I sve ovo si postigla za samo godinu dana?! Rezultati su fantastični,

- Već od sutra započinjem sa rutinom nege kao ti. I ja želim da izgledam tako mlado kao ti - bili su samo neki od komentara ispod njenog posta. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)