Lice

IMA 70 GODINA I LICE BEZ BORA: Tiktokerka otkrila trik zahvaljujućo kojem njena mama izgleda par decenija mlađe!

Kako bi održala svoj mladalački izgled jedna žena je podelila dva saveta koja su oduševila sve dame

21.10.2023 17:00

IMA 70 GODINA I LICE BEZ BORA: Tiktokerka otkrila trik zahvaljujućo kojem njena mama izgleda par decenija mlađe!
Printscreen/Youtube/Jessi Malay

Starenje i bore koje su neminovne za svaku ženu s godinama, ne možemo ignoisati niti pobeći od toga, međutim, onoliko koliko je u našoj moći možemo da "ublažimo" taj proces. Iako u tome važnu ulogu igra genetika, ishrana i način života, stručnjaci uvek napominju da je za dobru kožu potrebna pre svega dobra nega i to ne skupim kremama već za početak dovoljnim hidriranjem i čuvanjem od sunčevih zraka.

Iako postoje mnogi načini koje žene širom sveta dele kao svoju rutinu u nezi kože, jutjuberka Džesi Malaj je u svom videu podelila tajne savete svoje majke kako da izgledate mlađe.

Shutterstock

Stručnjaci napominju da se sa pravom nege kože lica počne posle 30-te godine

- Kao što znate ovo je moja majka i ona je napunila 70 godina danas. Koliko dobro izgleda? Nikada nije dobila nijednu injekciju, nikada nijedan filer, ovo je sve prirodno.- kaže Džesi u svojoj objavi.

Jutjuberka je otkrila kako su svi bili zaprepašćeni kada su čuli koliko njena majka ima godina. Ona je u nekom skorašnjem klipu o svojoj priči sa neke žurke otkrila da je njena majka na pragu 9 decenije što je izazvalo šok kod njenih pratilaca. Žena je sa damama podelila svoje trikove koji joj pomažu u održavanju zdrave i lepe kose i kože. Otkrivajući svoj eliksir mladosti, ona je preporučila nekoliko skupih proizvoda ali su oni glavni saveti bili potpuno besplatni.

Ono što mnoge devojke zaboravljaju da urade pre spavanja Džesina, majka je navela kao prvi i najvažniji korak. Čisto lice bez šminke je, kako ona napominje, nešto što je najvažnije pre nego odemo u krevet uveče. Skidanje šminke i generalno čisto i oprano lice je majka Jutjuberki usadila još od malih nogu. 

- Ne mogu da zamislim da zaspim ako noću ne operem dobro lice. Ako to ne uradim, bukvalno ću se probuditi sat ili dva kasnije i moram da se umijem jer se osećam odvratno. Sve vreme imam njen glas u potiljku koji mi govori: "Umij lice"- kaže Malajeva.

Drugi korak koji u nezi primenjuje Džesina majka je tretman lica koji izvodi nakon umivanja i stavljanjem nekoliko kockica leda sa hladnom vodom na peškir koji potom stavi na lice. Led drži oko 30 sekundi i on joj pomaže da se koža zateže te ga nakon toga sklanja sa lica. 

 Ona je otkrila da joj pre šminkanja led preko lica pomaže da zatvori pore i lepo se našminka što ju je naučila majka. Ljudi nisu mogli da veruju kako žena dobro izgleda pa su odmah komentarisali oduševljeno njenu kožu i brigu o svom licu.

- Izgleda kao da ima 40 godina.Kakva lepota!

- Vaša mama je pun pogodak. Obe ste prelepe. Zaista sam uživala u njenim sjajnim savetima.

- Ovo je bilo zadovoljstvo gledati i verujem u ove preporuke. Ove lekcije su me naučile u ranim godinama i sačuvale moje zrele godine- bili su neki od komentara njihovih pratilaca..

Neki od njenih pratilaca su bili radoznali da znaju da li žena ima neku tajnu dijetu koje se pridržava osim ove nege, međutim, odgovor nije dobila. Druge korisnice su se složile kako je ovo pravi primer da žene mogu i u zrelim godinama izgledati sjajno, ali da u tome veliku ulogu igra i genetika i život bez stresa, kao i držanje podalje od sunca. Bilo je i onh koji su rekli da sveukupan pogled na život može da se odrazi i na naše lice, što se kod ove žene vidi jer zrači pozitivnošću.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)