Lice

NI MARGO ROBI, NI ARIJANA GRANDE: Ova pevačica ponela je titulu najlepšeg lica za 2023. godinu (FOTO)

Tradicionalna lista donela je neka nova, anonimna imena.

29.12.2023 19:02

NI MARGO ROBI, NI ARIJANA GRANDE: Ova pevačica ponela je titulu najlepšeg lica za 2023. godinu (FOTO)
Profimeida

Tradicionalna lista TC Candler i Independent Critics svake godine bira najlepša lica. Ove liste postoje od 1990. godine i često se smatraju "najraznovrsnijim izborom lepote", prikazujući mnoga relativno nepoznata imena. Ove godine, titula najlepšeg lica 2023. godine dodeljena je korejsko-američkoj pevačici Nensi Džuel Mekdoni. Sa 23 godine, bila je najmlađi član K-pop grupe Momoland, koja se raspala ove godine, što ju je navelo da se posveti solo karijeri.

Nakon Nensi, ruska influenserka Daša Taran osvojila je drugo mesto, dok je korejsko-japanska pevačica Sana Minatozaki zauzela treće mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dasha taran (@taaarannn)

 


Na četvrtom mestu ističe se mnogo poznatija izraelska glumica Gal Gadot. 2004. godine, sa 18 godina, bila je proglašena za Mis Izrael. Nakon što je završila dve godine obavezne vojne službe u Izraelskim odbrambenim snagama, istovremeno je gradila karijeru kao glumica i model. Najpoznatija je po ulozi Dajane Prins u filmu "Wonder Woman".

 

 

Promenjivi rezultati

Prošlogodišnja pobednica Džasmin Tuks, pala je na peto mesto, dok je Sitala, bivša članica grupe H1-KEY iz Tajlanda, zauzela šesto mesto. Sedmo mesto pripalo je Elen Suliman, TV voditeljki i modelu iz Saudijske Arabije. Kanadska šahistkinja i DJ Andrea Botez osvojila je osmo mesto, a sledi ju južnokorejska pevačica i glumica Kim Ji-soo, članica grupe Blackpink, na devetom mestu. Zaokružujući top deset je australijska pevačica Savana Klark.

 

 

Povratnici i novajlije

Pobednica iz 2020. godine, izraelska glumica Jael Šelbija, ove godine se našla na 13. mestu, dok se američka glumica Sidni Sini našla na 25. mestu. Zapaženo je da se Sini nedavno otkrila da je kao tinejdžerka skoro prošla kroz operaciju smanjenja grudi. Lista takođe sadrži imena poput prelepe Margot Robi na 90. mestu, Arijane Grande na 79. mestu, britanske glumice Eme Votson na 83. mestu i australijske glumice Margot Robi na 90. mestu. Robi, poznata po svojem izuzetnom talentu, glumila je sa velikanima industrije kao što su Leonardo Dikaprio, Bred Pit, Kventin Tarantino i Greta Gervig, i navodno je zaradila 50 miliona dolara za ulogu u ovogodišnjem hitu "Barbi", uz bonuse od zarade na blagajnama. Takođe, udata je za filmskog producenta Toma Akerlija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)