Zanimljivosti

TOP 10 NAJZGODNIJIH MUŠKARACA U 2023: Jedan je neodoljivi doktor iz čuvene serije koga su "ubili" zbog svađe sa scenaristom!

Ovo je lista najlepših na svetu a očekivano dominiraju holivudski lepotani.

27.12.2023 20:00

TOP 10 NAJZGODNIJIH MUŠKARACA U 2023: Jedan je neodoljivi doktor iz čuvene serije koga su "ubili" zbog svađe sa scenaristom!
Tanjug/AP, Profimedia

Krajem godine je pšeriod kad se sumiraju rezultati ali i objavljuju razne liste. Jedna od njih je i top 10 najzgodnijih muškaraca u 2023. Na listi su mahom holivudski glumci za kojima uzdišu milioni žena širom sveta. Ova lista zavodnika svake godine privlači veliku pažnju. 
Pa evo koji su proglašeni za najlepše muškarce na planetu u godini za nama.

Tanjug/ Vianney Le Caer AP

Patrik Dempsi se proslavio ulogom doktora Derika Šeparda u seriji "Uvod u anatomiju"

1. Patrik Dempsi

Na prvom mestu prilično neočekivano se našao Patrik Dempsi koji se sa 57 godina uhvatio u koštac sa mnogo mlađi kolegama. On se proslavio ulogom čuvenog doktora Derika Šeparda u seriji "Uvod u anatomiju", istini za volju iz serije je isključen pre nekoliko godina zbog navodne svađe sa scenaristom koji su njegov lik "ubili" u saobraćajnoj nesreći.

Tanjug/ Katalin Vermes/Netflix via AP

Britanski zavodnik Henri Kavil uglavnom glumi superheroje

2. Henri Kavil

Njegov upečatljiv izgled, intenzivan pogled i blagi osmeh obezbedili su mu mesto na gotovo svakoj listi najlepših muškaraca. Britanski zavodnik, slavljen zbog svojih uloga superheroja na popularnim platformama za strimovanje, postao je izuzetno popularan nakon uloge u seriji "Veštac".

Tanjug/ AP Michel Euler

Dejvid Bekam je jedini na listi koji nije glumac

3. Dejvid Bekam

Ni jedna lista ne bi bila potpuna bez dobrog starog Dejvida Bekama koji je jedini na listi a da nije iz sveta glume. Bivši fudbaler koji stari kao vino i dalje mami ženske uzdahe, a njegova slava i šarm ne blede. On se našao na visokoj trećoj poziciji najzgodnijih muškaraca na planeti. 

Tanjug/The Canadian Press via AP

Ostin batler se proslavio ulogom Elvisa Prislija a zbog filma se ofarbao u crno

4. Ostin Batler

Talentovani glumac Ostin Batler stekao je popularnost ulogom Elvisa Prislija u muzičkom biografskom filmu koji je očarao publiku širom sveta. Pored svojih izuzetnih talenata, poznat je po neodoljivoj privlačnosti koja proizilazi iz njegovog pogleda.

Tanjug/Evan Agostini AP

Bredli Kuper ima šarm kome je teško odoleti

5. Bredli Kuper

On već godinama važi za velikog zavodnika. Ima ubitačni osmeh, prelepe plave oči i guste, tamne trepavice čine ga poželjnim mnogim ženama, osiguravajući mu titulu jednog od najprivlačnijih muškaraca na planeti.

Tanjug/Chris Pizzello/Invision/AP

Zavodnik sa Havaja poznat je po ulogama superheroja

 

6. Džejson Momoa

Havajski glumac Džejson Momoa mišićavog tela, duge kose i prodornog pogleda već godinama se nalazi na listama najlepših muškaraca. Još jednom, njegova neosporna privlačnost obezbedila mu je mesto na ovoj top listi. 

Tanjug/Betina La Plante/Netflix via AP

Kris Evans se oženio ove godine a to mu je dodatno podiglo cenu među ženama

7.Kris Evans

Kris Evans nije lepotan po standardnim merilima ali ima neodoljiv šarm koji zrači sa ekrana bez obzira koju ulogu igra. Otelotvorenje "Kapetana Amerike" ove godine se konačno skrasio u braku sa portugalskom glumicom Albom Baptista što mu je dodatno podiglo cenu u ženskom svetu.

Tanjug/Alberto Pezzali AP

Pedro Paskal je dočekao svojih pet minuta slave

8. Pedro Paskal

Nakon skoro dve decenije na glumačkoj sceni, Pedro je konačno dočekao svojih 5 minuta slave u novoj seriji "The Last of Us" na HBO. Iako je bio favorit za titulu najlepšeg muškarca na svetu ove godine, priznanje je na kraju ipak otišlo u ruke Patrika Dempsija.

Tanjug/Paul White AP

Kris Hemsvort se već godinama nalazi na listi najlepših muškaraca na planeti

9. Kris Hemsvort

Australijanski lepotan i još jedan Kris koji je omiljen među ženama često konkurent bratu Lijamu na brojnim listama najlepših muškaraca na svetu. Ova laskava titula bila mu je dodeljena 2014. ali je i dalje na listi top 10 najlepših. 

Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP

Robert Patison se proslavio ulogom vampira Edvarda u "Sumrak sagi"

10. Robert Patison

Britanski glumac Robert Patison proslavio se ulogom vampira Edvarda u filmskoj franšizi "Sumrak saga" i od tada ne silazi sa liste najpoželjnijih muškaraca na planeti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)