Telo

DA LI STE IKAD VIDELI KUPAĆI KOSTIM POPUT STRUNE? Ova raskošna crnka je u jednom takvom zaplesala i pokazala čitavom svetu svoju pozadinu! (VIDEO)

Ona je ovaj izazovan bikini odabrala za porodični opdmor, ali se plašila da će je majka i baka osuđivati zbog pokazivanja bujnih atributa

27.06.2023 20:01

DA LI STE IKAD VIDELI KUPAĆI KOSTIM POPUT STRUNE? Ova raskošna crnka je u jednom takvom zaplesala i pokazala čitavom svetu svoju pozadinu! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/b.bwhite__

Tiktokerka Bri Mari odlučila je da na porodični odmor sa majkom i bakom ponese provokativni bikini koji je više otkrivao nego pokrivao. Naime, prezgodna Bri pokazala je pratiocoma na mreži kakav kupaći kostim će poneti na plažu uz pitanje da li je previše otvoren jer letuje sa porodicom.

Ono što su odmah svi primetili, jeste da donji deo bikinija bukvalno izgleda kao struna. 

Izvajanog tela Bri je čak i zaplesala u izazovnom bikiniju iz koga su kipele njene bojne grudi. A tek kad je okrenula pozadinu i pokazala čime raspolaže, muškarcima je pala vilica. 

- Naručila sam izazovan bikini koji naglašava moje obline za predstojeći porodični odmor. Da li će me majka i baka osuđivati zbog ovog kupaćeg kostima? - upitala je Bri svoje pratioce.

Ovaj njen snimak imao je neverovatnih 945.000 lajkova, a muškarci nisu krili oduševljenje njenom prezgodnom figurom.

Usledile su brojne reakcije, a većina, mahom muškaraca, apsolutno ju je podržalo u izboru kupaćeg, bez obzira na to šta će joj reći majka i baka.

- Ti si apsolutno veličanstvena. Toliko si lepa i zgodna, nema razloga da telo kriješ na plaži - 

- Lepotice, šta god da obučeš bićeš primećena i atraktivna - 

- Šta te briga šta će ko reći, pa makar to bile tvoja majka i baka? -  

- Treba da prestaneš da brineš šta će drugi da kažu i kako će da komentarišu, pa makar to bili i članovi porodice. Ti odlučujepš o svom životu i šta ćeš da obučeš - 

- Sa tako fantastičnim telom i treba da imaš izazovan bikini - 

- Meni je ružno kad vidim gojazne devojke koje na plaži nose tange. Ti si prezgodna i zaista nemaš razloga za brigu. Slobodno ponesi taj kupaći kostim na plaži - 

- Ti najbolje poznaješ mamu i baku, pa verovatno već možeš da pretpostaviš kako će reagovati kad te vide u takvom kupaćem kostimu - 

- Trebalo bi da imaš više poštovanja, ipak je to tvoja porodica. Ne nosi se takav bikini na porodični odmor - bili su samo neki od komentara na njen post. 

Ovo su još neki od snimaka ove lepotice:

 

@b.bwhite__ Blooper @theox_3 @Heather Schnake ♬ original sound - Kia.vsp

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)