Telo

IMA GRUDI PETICE I OBUKLA JE NAJMANJI BIKINI IKAD: Ona je oduševljena prizorom, a pratioci su bez reči, šta vi kažete? (VIDEO)

Medison Aleksandra je jedna od najpopularnijih Tiktokerki u Americi, a sada je otišla korak dalje u oduševljavanju svojih pratilaca.

09.11.2022 19:01

IMA GRUDI PETICE I OBUKLA JE NAJMANJI BIKINI IKAD: Ona je oduševljena prizorom, a pratioci su bez reči, šta vi kažete? (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@madisonxalexandra

Američka influenserka Medison Aleksandra ima više od 7 miliona pratilaca na TikToku, gde muškarci s nestrpljenjem očekuju svaku njenu objavu, a ono što je posebno interesantno, jeste da he vole i žene.

Naime, ona je stručnjak za brushaltere i savetuje dame s većim poprsjem kako da odaberu pravu veličinu grudnjaka ili kupaćeg kostima. Kako i sama ima prirodno velike grudi, za koje navodi da su petice, ona dobro zna koliko je teško odabrati pravu veličinu korpe kako bi vam donji veš ili kupaći bio udoban, a da ne izgleda vulgarno.

Koliko je popularna svedoči i podatak da je ogroman bilbord s njenim likom postavljen na njujorškom Tajm skveru. 

Oduzimaš dah

U jednom od novijih postova ona je testirala novi kupaći koji je osmislila starleta Kim Kardašijan, navodeći da je oduševljena kako joj stoji taj model. U pitanju je skini model koji bi trebalo dobro da stoji ženama sa oblinama. Medisonin video snimak zapalio je društvene mreže, a odmah su usledili brojni komentari.

- Pokušavam da zamislim sebe u ovome - napisala je jedna devojka uz nekoliko emotikona koji plaču od smeha. 

- Ti si prelepa i mogla bi bez problema da budeš model za kupaće kostime, ali ovaj definitivno nije za tebe - glasio je drugi komentar. 

- Bez uvrede, ali taj kupaći nije za tebe. Ti si fantastična - poručila je treća devojka.

Za razliku od njih, muškarci su imali potpuno drugačije mišljenje.

- Vau! Ti si najzgodnija žena koju sam ikad video - 

- Bukvalno oduzimaš dah. Ostao sam bez reči kad sam te video u ovom kupaćem kostimu -

- Vau kako si lepa! - jednogasni su bili muškarci.

@madisonxalexandra Replying to @Cael Chip 🍒srsly THE best #pasties @nippiesofficial #braschool ♬ original sound - MadisonxAlexandra

Praktični saveti

U svojim brojnim postovima na TikToku Medison nudi praktična rešenja i savete za žene s velikim grudima. Testirala je i pokazala kakav grudnjak da odaberu kad vežbaju u teretani, a kakav za haljine s dubokim dekolteom za svečane prilike.

Prilikom izbora grudnjaka, kako je objasnila, izuzetno je važno kakvu korpu biraju i za koju je namenu brushalter.

- Ja uvek ispod sportskih brushaltera nosim zaštitu kako se ne bi videle bradavice kad se oznojim tokom vežbanja. Jednostavno se zalepe u predelu grudi oko bradavica, u boji kože su, pa ih možete kombinovati uz bilo kakav grudnjak. Ne samo što će sprečiti da vam se vide bradavice nego će dodatno učvrstiti grudi koje neće poskakivati na sve strane kad trčite bilo po parku ili na pokretnoj traci u teretani - otkrila je jednu od svojih tajni atraktivna Medison Aleksandra. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)