Telo

VOZILA SAM PET SATI I DALA 600 EVRA ZA TETOVAŽU IZ SNOVA, a onda mi je rekao da pogledam svoj vrat: Počela sam da vrištim iz sveg glasa! (VIDEO)

Ispovest Tiktokerke koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao mama Svai pokazala je, kako ona tvrdi, da nipošto ne treba verovati tatu majstorima.

21.11.2022 13:01

VOZILA SAM PET SATI I DALA 600 EVRA ZA TETOVAŽU IZ SNOVA, a onda mi je rekao da pogledam svoj vrat: Počela sam da vrištim iz sveg glasa! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@mommaswaii

Društvene mreže prepune su slika i video-snimaka ljudi koji su očajni zbog loše odrađenih tetovaža. Jedna od njih je i korisnica TikToka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Mama Svai. Ona živi u Kanadi i mesecima se oduševljavala umećem jednog američkog tatu majstora koji se reklamira na Instagramu.

Putovala pet sati

Iako ima već nekoliko tetovaža koje je radila uvek kod istog čoveka odlučila je da ovog puta šansu pruži mladom umetniku čije crteže je s oduševljenjem gledala na Instagramu.

- Sela sam u automobil i vozila sam se pet sati kako bih došla do njega. Strpljivo sam čekala na granici gde je bila velika gužva, ali nije dolazilo u obzir da odustanem. Potrošila sam 100 dolara na benzin, pa još 130 na smeštaj u hotelu i 200 dolara depozita za tetoviranje preko Pejpala, iako nisam odabrala ni šta ću istetovirati na vratu – ispričala je ona.

Prema dogovoru, preostalih 400 dolara trebalo je da mu plati posle odrađivanja tetovaže.

Nakon što je stigla u američki grad, koji nije želela da imenuje, shvatila je da tatu majstor nema svoj salon, već da će je tetovirati u iznajmljenoj hotelskoj sobi u kojoj se smestila.

- Nije mi bilo baš svejedno, ali mislila sam, šta je tu je. Vozila sam pet sati i nije dolazilo u obzir da se vratim kući bez tetovaže. Onda se pojavio on u mojoj hotelskoj sobi i doneo potrebnu opremu za tetoviranje sa sobom – dodala je mama Svai.

Mrlja umesto tatua

Posle kraće prepirke, konačno su se dogovorili da joj uradi vučicu na vratu koja će biti ukrašena cvećem.

- Ubeđivao me je kako će me ta tetovaža učiniti ženstvenom, a opet jakom, i govorio mi je da sam stvorena za takav crtežu. Na kraju sam pristala, udobno se smestila i on je počeo da radi. Tetoviranje je trajalo puna četiri sata a potom je upitao: "Da li želiš da je vidiš?" – prisetila se ona.

Prema njenim rečima, šok koji je usledio kad je videla tatu na svom vratu teško je prepričati.

- Bila sam zapanjena kad sam se pogledala u ogledalo. Tetovaža je bila baš loše urađena. Ne samo da nije ličila na sliku koju sam odabrala, već sam imala osećaj kao da na vratu imam ogromnu crnu mrlju koja se proteže sve do nosa. Znate onaj osećaj kad vas frizer loše ošiša a vi poželite da umrete tu na toj stolici. E baš tako sam se osećala – dodala je ona.

 Usledila je žestoka rasprava.

- Odmah sam skočila na njega i počela da urlam. “Šta je ovo? Možeš li molim te da mi objasniš šta je ovo na mom vratu?“. Vikala sam kao izbezumljena i na kraju je pristao da je popravi. Nacrtao mi je veliki cvet preko te mrlje. Moja tetovaža je bila toliko loša da sam uspevala da vratim novac koji sam mu uplatila preko Pejpala. Molim vas, vodite računa o tome kome dozvoljavate da vam radi tetovaže i ne nasedajte na reklame na društvenim mrežama – poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)