Roditeljstvo

IMA JEDANAESTORO DECE OD OSAM OČEVA I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI! Majka podigla buru u javnosti, svi je optužuju da rađa kako bi dobila pare od države, njen odgovor će vas šokirati! (FOTO)

Majka jedanaestoro dece ima potpuno suludo objašnjenje zbog čega oni imaju čak osmoro očeva!

29.10.2022 16:00

IMA JEDANAESTORO DECE OD OSAM OČEVA I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI! Majka podigla buru  u javnosti, svi je optužuju da rađa kako bi dobila pare od države, njen odgovor će vas šokirati! (FOTO)
Printscreen/TikTok/phieudoraa

Fi je mama iz Memfisa u SAD-u, čiji život nije tipičan poput ostalih majki. Iako smo naviki da vidimo kako porodicu čine deca od iste mame i tate,  to kod Fi nije slučaj. Naime, ova majka ima jedanaestoro dece i skoro su svi od različitih očeva.

Ova nesvakidašnja porodica privukla je veliku pažnju javnosti, te Fi na Tiktotku ima više od  90.000 pratilaca. Često objavljuje snimke kako pleše, daje odgovore na neka pitanja fanovima,  ali i ponekad objavi dirljive i smešne video snimke kako se zabavlja sa svojim naslednicima, pokazujući da u kući ima pravo malo pozorište.

Neretko se suočava  sa raznim kritikama ali i problemom na koji su ljudi navikli da vide neku porodicu. Zbog posedovanja velikog broja dece, suočavala se i sa tim da je muškarci ne žele da je ožene. Posebno je istakla kako joj je dojadilo da iznova i iznova mora da objašnjava neke stvari. Jedna od tih je razlog zašto ima osmoro očeva za svoju decu, a ne jednog.

Odluku da stvori neobičnu porodicu Fi objašnjava prostom matematikom. 

- Dozvolite mi da objasnim. Ako imate jedan i oduzmete jedan, dobijete nulu. Ali ako imaš 8 i oduzmeš 3 i dalje imaš pet. - kaže ona.

 

@phieudoraa

🥹🤭🙌🏻💕They are literally my world. 🌏💐 ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

 

Fi je ovim objašnjenjem još više zbunila ljude, ali je pokušala i da im objasni situaciju, rekavši da odlaskom ili smrti oca beba gubi svog tatu i da ukoliko je jedan ta beba, ili više njih nema više tatu. Ipak, ukoliko je njih osam, a trojica odu ili umru, deci će ostati pet očeva. Mlada mama  je zbunila svoje pratioce rekavši u šali kako ne planira da prestane sa rađanjem, te da želi da ih ima još devetnaestoro dece.

Upitana na koje načine je upoznavala očeve svoje dece, Fi je rekla da je koristila razne načine, između ostalog i Krejglist.

Mnogi pratioci su optužili mamu rekavši da koristi ovakav način odgajanja dece, kako bi crpila finansijsku  korist od države kao mama sa jedanaestoro njih i da uz pomoć poreskih obveznika finansira svoj životni stil. Ipak ona je drugim videom demantovala korisnike ove mreže, objavivši dokument o njenom izdržavanju dece, te da pomoć države iznosi svega 10 dolara, koje dobija svake četvrte nedelje.

 

 

Hejteri nisu propustili priliku da komentarišu njen slučaj kao protivzakonit, te da nije u redu imati osomoro očeva za svoju decu. Međutim, među korisnicima bilo je i onih koji su u potpunosti razumeli situaciju ove mame te je podržali.

-"Moja mama je dobila nas 9. U šali volimo da kažemo da se toliko puta zaljubila"

" Nema ništa loše u tome imati mnogo dece. Ne moraš nikome dokazivati da si dobra mama"

"Ja sam mama četvoro dece od različitih očeva. Ti si zvezda u mojim očima, bravo mama"

"Oni su blagoslovljeni"

" Imaju jedni druge što je najbolje" bili su komentari.

 

 

Uprkos tome što su mamu iskritikovali pojedinci, drugi su podržali njenu požrtvovanost, te način na koji odgaja decu. Mnogi su primetili da deca imaju sjajno detinjstvo i da odrastaju u velikoj porodičnoj ljubavi.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)