Telo

TELO JE PREKRILA TETOVAŽAMA, a onda je usledila šokantna transformacija! Pogledajte kako ova žena izgleda bez ijednog crteža na koži, ali njena reakcija zaprepašćuje! (VIDEO)

Amber je dočekala da vidi kako izgleda bez tetovaža na koje je potrošila vrtoglavih 79.000 dolara.

23.10.2022 10:50

TELO JE PREKRILA TETOVAŽAMA, a onda je usledila šokantna transformacija! Pogledajte kako ova žena izgleda bez ijednog crteža na koži, ali njena reakcija zaprepašćuje! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/truly

Mnoge žene toliko su navikle na šminku da im je teško da prihvate činjenicu da se bilo gde pojave bez nje, a kako to izgleda kad neko svoj odraz u ogledalu ne može da zamisli bez mnoštva tetovaža? Tetoviranje za ljubitelje tog načina oslikavanja tela predstavlja poseban stil izražavanja, pa im je teško da zamisle da izgledaju drugačije. U skladu sa tim, stručnjaci kažu da tetoviranje vremenom postaje zavisnost, tako da pojedinci nekad ne znaju kada treba da stanu. Upravo to je bio slučaj i sa poznatom australijskom manekenkom Amber Luk koja na čak 98 odsto tela ima tetovaže, a ponekad zna da kaže da se na tome neće zaustaviti. 

Njeno "putovanje" oslikavanja kože počelo je još u školi kada je zbog izgleda trpela vršnjačko nasilje. To je bio okidač da donese odluku da nekako promeni lični opis, to jest da "redizajnira svoje telo". Vremenom je iscrtala gotovo svaki komadić kože i za to platila vrtoglavih 79.000 dolara. 

Ona gotovo da nema deo kože, uključujući i na licu, na kom nema iscrtane slike, brojeve i slova i tvrdi da je upravo tako uspela da se zavoli. Ipak, odlučila je da još jednom pokuša da ode u drugu krajnost, pa je tako odlučila da bude kandidat za transformaciju u emisiji "Transformisan" u kojoj je željno iščekivala da vidi kako će izgledati kada sa tela "ukloni" sve crteže.

Budući da sebe godinama nije videla u prirodnom izdanju, bilo joj je uzbudljivo da se podvrgne eksperimentu i priseti se starih dana, ali ne baš sa nostalgijom.

- Moja trauma iz detinjstva od maltretiiranja.. Mislim da će me malo potresti kada sebe vidim bez tetovaža - priznala je ona za britanske medije neposredno pre snimanja emisije. 

Zbog mnogobrojnih intenzivnih tetovaža koje je trebalo prekriti, Amberino telo je najpre prefarbano ružičastom bojom kako bi plava tatu-nijansa nestala, a onda se pristupilo premazivanju njenog tela u boju prirodne kože. 

Kada je proces završen Amber je bila šokirana i nije mogla da izusti ni reč. Konačno, kratko je istakla kako joj je takav izgled "prilično jednostavan i uobičajen", čime je iznenadila svoje transformatore. Dodala je i kako je "sada kada sebe vidi u "prirodnom" izdanju još zaljubljenija u izgled s tetovažama".

- O Bože, tako sam jednostavna. Osećam se kao da sam ponovo tinejdžer i to me stvarno muči. Zaista mi se uopšte ne sviđa - istakla je ona.

Inače, u eksperimentu transfomisanja podržala ju je majka i Viki koja je pratila proces i na kraju takođe videla rezultate. Isprva nije prepoznala sopstveno dete i tražila ju je u prostoriji, a onda se šokirala. Ipak, i njena reakcija je bila potpuno iznenađujuća. 

- Ćerka mi je ipak lepša s tetovažama - rekla je Viki kroz osmeh. 

Printscreen/Youtube/truly

Amberinoj majci se sviđao njen novi izgled, ali je istakla da joj je ćerka ipak lepša s tetovažama

Poručila je i kako je i njoj i Amber to bilo divno iskustvo. 

- Nemate često priliku da se vratite u prošlost i vidite kako je vaša ćerka možda izgledala u ranijim godinama - dodala je Viki. 

Amber je priznala i da je često meta diskriminacije zbog svog izgleda i da joj se dešava i da je pojedinci na ulici gledaju podrugljivo.

- Nekada se osećam kao vanzemaljac zbog načina na koji me posmatra okolina. Neretko se dešava da neki kašlju i sikću na mene. Međutim, ima i ljudi koji mi upute pozitivne komentare - zaključila je Amber.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)