Šminka

TRIK ZA PUNE USNE: Oduševiće vas savet stručnjaka

Možda imate tanke usne ili ste jednostavno pravi amateri kada je šminkanje u pitanju i ne znate kako da istaknete jedan o najlepših ženskih aduta. Postoji sjajan trik poznat kao „luk i strela“.

29.05.2022 12:00

TRIK ZA PUNE USNE: Oduševiće vas savet stručnjaka
pexels.com

Huda Katan poreklom je iz Iraka i danas je najplaćenija blogerka na svetu. Ne samo to, ona je i profesionalni šminker koji iza sebe ima godine iskustva i obrazovanja, a sa kojom sarađuju mnoge svetske face. Otkriće konturisanja lica pripisuje se njoj, jer se smatra da je ona mnogo pre Kardašijanovki otkrila ovaj način šminkanja.  

Ona svakodnevno daje savete iz oblasti šminkanja i kozmetike, a pre nekoliko godina je pokrenula i svoju liniju koja je naišla na sjajan odaziv kod lepšeg pola. Na svojim društvenim mrežama sa svojim pratiocima koji broje više od 50 miliona deli savete na polju lepote.

 

 

Ipak, Huda vrlo dobro poznaje "probleme" žena, kada je reč o šminci i na njenim profilima ćete pronaći od šminkanja očiju, konturisanju lica do iscrtavanja usana i sl. Usne su ovaj  put bile akcenat, pa je ona podelila trik koji će oduševiti mnoge žene. Ukoliko imate tanje usne i ne znate kako da ih našminkate, Huda za vas ima rešenje pomoću konturisanja koje će ih istaći i dati im punoću.

  

@hudabeauty The bow & arrow lip lift 💋 if you try this make sure to tag so we can repost #liphack #bowandarrrowliplift #hudabeauty #foryou #lipcontouring ♬ Killing Me - CRIM

Prvi korak u šminkanju je da je odrađen piling usana i da su namazane nekim balzamom. Od šminke vam je potrebna olovka za konturisanje, olovka za usne malo tamnija od ruža za usne i naravno ruž za usne. Drugi korak je iscrtavanje male strelice iznad usana baš na mestu gde je tzv.“srce“.

Zatim nacrtate mali polumesec ispod donje usne i sve to prekrijete, a postupak ponovite na usnama samo sa olovokom za usne. Izblendate područje iznad i ispod usana i usne premažete ružem za usne. Efekat punih usana je tu. Pa draga dame, nije vam potrebno mnogo vremena ni šminke, što ne biste eksperimentisale i dobile „nove usne“?

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)