Moda

SRPSKA LEPOTA U MILANU: Andreja blistala na čuvenoj nedelji mode

Tokom čuvene nedelje mode u italijanskom gradu ste i na ulici mogli da vidite boginje stila, među kojima se ponovo izdvojila Andreja Đoković.

04.03.2022 10:48

SRPSKA LEPOTA U MILANU: Andreja blistala na čuvenoj nedelji mode
Promo foto

Milanska nedelja mode se nedavno završila, ali Instagram i dalje "gori" od fotografija modnih komada, ali i prelepih devojaka koje su pratile revije.

Među njima se ponovo izvojila jedna Srpkinja, dizajnerka Andreja Đoković koja je ovaj događaj ulepšala, kako modernom odevnom kombinacijom, tako i svojom lepotom.

Ona za portal Srećna Republika otkriva kakva je bila atmosfera i da li se svet polako vraća u normalu u tom gradu.

- U Milanu se održala nedelja visoke mode, okupila je mnoge poznate ličnosti, influensere, ljude od stila. Mnogi poznati brendovi su predstavili svoje nove kolekcije. Zbog ovog događaja Milano bude prebukiran mnogobrojnim posetiocima, a što se tiče pandemije situacija ide nabolje. A što se revija tiče, definitivno dizajneri su imali pune ruke posla, očekuje nas puno inovativnih outfita ove sezone. Posetioci su obučeni u skladu sa brendom, odnosno oblače se u brend koji posećuju i dobijaju od dizajnera najnovije komade koji će biti predstavljeni na reviji, što je svojevrsna reklama - otkriva Andreja.

 

 

 

 

Komentari (0)