Moda

OVO MORATE IMATI: Hit kupaći kostimi za leto 2022 koji će izdominirati na svakoj plaži!

Ukoliko se spremate za neku egzotičnu destinaciju ili pak planirate svoje letovanje unapred, donosimo vam kupaće koje nikako ne smete da zaboravite da spakujete u svoj kofer!

03.03.2022 11:46

OVO MORATE IMATI: Hit kupaći kostimi za leto 2022 koji će izdominirati na svakoj plaži!
pexels.com

Na sam pomen lepšeg vremena i dužih i toplijih dana, misli nam automatski odlutaju na neku plažu, sitan pesak pod nogama i kupaći kostim koji će da mami uzdahe. Bilo da ste ljubiteljke jednodelnih ili dvodelnih komada, portal Srećna Republika predstavlja ponešto za svakoga. Ovo su kupaći koji će zapaliti sve plaže tokom leta pred nama.

1. Alke i lanci

Jednodelni i dvodelni kupaći kostimi biće obogaćeni aksesoarima, te ćete na njima viđati alke i lančiće na strateškim mestima.

2. Zavodljivi prorezi

Kao i celokupna garderoba u prethodne dve godine, i kupaći kostimi će biti oplemenjeni prorezima, obično ispod grudi ili na kukovima.

3. Umetnički izraz

Jednodelni kupaći kostimi su postali umetnička platna za apstraktnu umetnost. Stoga se nemojte začuditi ako na plaži vidite devojku koja na sebi nosi nešto što vas podseća na Pikasovu sliku.

4. Crno-beli svet

Večita modna klasika dobila je svoju novu verziju. Ovoga puta radi se o uglavnom o jednodelnim kostimima koji su dijagonalno podeljeni na crni i beli deo. 

5 . Fluo i neon

Ništa ne ide bolje uz suncem okupanu kožu nego drečave fluo i neonske nijanske kupaćih kostima. Narandžasta, zelena, žuta i plava će vaš letnji ten istaći na najbolji mogući način.

6. U boji maslina

 

 

Za dame koje žele nešto jednostavnije a ipak efektno, predlažemo kupaće kostime u boji zelenih maslina. Iako zagasita, ova nijansa savršeno ističe vaš bronzani ten, posebno ako se upari sa zlatnim detaljima.

Komentari (0)